Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

SOLÁRNA LAMPA P60168

34.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9992
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 45

SOLÁRNA LAMPA P60168

SOLÁRNA LAMPA P60168 je výborným riešením pre osvetlenie rôznych vonkajších priestorov, ako sú záhrady, uličky, terasy, cesty a príjazdové cesty k domu alebo firme. Jej hlavnou výhodou je, že funguje na solárnu energiu, čo znamená, že nepotrebujete žiadne elektrické pripojenie, čím šetríte energiu a peniaze.

Lampa je navrhnutá tak, aby poskytovala dekoratívne osvetlenie, čo znamená, že má nižšiu intenzitu svetla. Je to ideálne pre vytvorenie príjemnej a relaxačnej atmosféry vo vašom exteriéri, či už počas letných večerov na terase alebo pri nočných prechádzkach po záhrade.

Jednou z kľúčových vlastností solárnej lampy P60168 je jej vysoká odolnosť voči vonkajším podmienkam. S certifikátom IP65 je lampa chránená pred prenikaním prachu a vlhkosti, čo zaručuje jej dlhú životnosť aj v náročných podmienkach. Môžete ju bez obáv používať aj v zime, keď sú podmienky menej priaznivé. Toto robí z tejto lampy spoľahlivého spoločníka pre celoročné použitie.

Lampa je vybavená solárnym panelom, ktorý počas dňa nabíja batériu. Po zotmení sa automaticky zapne a poskytuje jemné svetlo až do východu slnka alebo do vybitia batérie. Tento systém je veľmi pohodlný a bezúdržbový, čo oceníte najmä počas hektických dní.

Inštalácia solárnej lampy P60168 je veľmi jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne nástroje ani odborné znalosti. Lampa je dodávaná so všetkými potrebnými komponentmi a návodom na montáž, takže ju môžete rýchlo a jednoducho nainštalovať sami.

Vzhľad lampy je moderný a elegantný, takže ľahko zapadne do akéhokoľvek vonkajšieho prostredia. Či už máte modernú záhradu s minimalistickým dizajnom, alebo tradičný dvor, solárna lampa P60168 bude skvelým doplnkom, ktorý zvýrazní krásu vášho exteriéru.

Okrem toho, že je solárna lampa P60168 šetrná k životnému prostrediu, je aj ekonomická. Nepotrebujete platiť za elektrinu a náklady na údržbu sú minimálne. Je to investícia, ktorá sa vám rýchlo vráti v podobe úspor na energiách a dlhodobej spoľahlivosti.

Celkovo je solárna lampa P60168 vynikajúcim riešením pre každého, kto hľadá estetické a efektívne osvetlenie pre svoj vonkajší priestor. S jej odolnosťou, jednoduchou inštaláciou a ekologickými výhodami, predstavuje ideálnu voľbu pre moderné osvetlenie.

Skvelé riešenie osvetlenia záhrad, uličiek, terás, ciest, príjazdových ciest k domu alebo firme. Vzhľadom na nízku intenzitu svetla sa používajú ako dekoratívne osvetlenie. Žiarovka má certifikát IP65, je odolná proti prenikaniu vlhkosti a prachu - je možné ju použiť aj v zime.

Farba produktuČierna
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu