Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED SOLÁRNE POHÁŇANÉ ZÁHRADNÉ LAMPY DEKORATÍVNE ZAVLAŽOVANIE 75 CM COPPER TWILIGHT SENSOR

LED SOLÁRNE POHÁŇANÉ ZÁHRADNÉ LAMPY DEKORATÍVNE ZAVLAŽOVANIE 75 CM COPPER TWILIGHT SENSOR

22.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9979
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 69

 

LED SOLÁRNE POHÁŇANÉ ZÁHRADNÉ LAMPY DEKORATÍVNE ZAVLAŽOVANIE 75 CM COPPER TWILIGHT SENSOR

LED solárne poháňané záhradné lampy s dekoratívnym zavlažovaním a výškou 75 cm, s dokončením v medenej farbe a so senzorom súmraku, predstavujú elegantné a funkčné riešenie pre osvetlenie záhrady či exteriéru. Tieto lampy sú navrhnuté tak, aby automaticky zareagovali na zmeny svetelných podmienok vďaka zabudovanému senzoru súmraku, čo znamená, že sa zapnú pri stmievaní a vypnú pri svitaní. Táto funkcia šetrí energiu a zvyšuje pohodlie používateľa, keďže eliminuje potrebu manuálneho zapínania a vypínania svetiel.

Solárny panel na vrchu každej lampy je zodpovedný za absorpciu slnečného žiarenia a jeho premieňanie na elektrickú energiu, ktorá sa následne ukladá do integrovanej nabíjateľnej batérie. Po zotmení sa energia použije na napájanie LED žiaroviek, ktoré poskytujú jasné a účinné svetlo. Výhodou solárneho napájania je, že lampy nevyžadujú prístup k elektrickej sieti, čo umožňuje ich umiestnenie aj v odľahlejších častiach záhrady bez potreby kabeláže.

Materiálom použitým na výrobu týchto lám je kvalitná kov, čo zabezpečuje ich dlhodobú odolnosť voči poveternostným vplyvom. Medené dokončenie nielenže dodáva lampám estetický vzhľad, ale tiež zabezpečuje, že sa stanú výrazným doplnkom akéhokoľvek exteriéru. Lampy sú taktiež odolné voči korózii a vyžadujú minimálnu údržbu, čo ich robí ideálnymi pre záhradné použitie.

Okrem funkcie osvetlenia, tieto lampy ponúkajú aj dekoratívny element v podobe integrovaného zavlažovacieho systému. Tento systém môže pomôcť udržiavať záhradné rastliny zdravé a hydratované tým, že poskytuje pravidelné a rovnomerné zavlažovanie. To je obzvlášť užitočné v teplejších mesiacoch, keď môže byť udržiavanie vlhkosti pôdy výzvou.

Sumárne, LED solárne poháňané záhradné lampy s výškou 75 cm, medeným dokončením a senzorom súmraku predstavujú efektívne, štýlové a ekologicky zodpovedné riešenie pre osvetlenie a zároveň dekoráciu exteriérov. Ich samostatné napájanie, odolnosť proti poveternostným vplyvom a pridaná funkcia zavlažovania robia z nich vynikajúcu voľbu pre každého, kto chce svoju záhradu nielen osvetliť, ale aj esteticky obohatiť.

 

Farba produktuMedená
Rozmery75cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu