Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED SOLÁRNE ZÁHRADNÉ SVIETIDLO SENZOR POHYBU A SÚMRAKU 4000K IP65

LED SOLÁRNE ZÁHRADNÉ SVIETIDLO SENZOR POHYBU A SÚMRAKU 4000K IP65

21.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9975

Stav skladu : 0
Externý sklad : 65

LED SOLÁRNE ZÁHRADNÉ SVIETIDLO SENZOR POHYBU A SÚMRAKU 4000K IP65

LED solárne záhradné svietidlo so senzorom pohybu a súmraku je moderným a efektívnym riešením pre osvetlenie vonkajších priestorov. Toto svietidlo je navrhnuté tak, aby poskytovalo spoľahlivé a energeticky úsporné osvetlenie s teplotou farby 4000K, čo znamená príjemné, prirodzené biele svetlo. Je ideálne na osvetlenie záhrad, chodníkov, dvorov, terás alebo akýchkoľvek vonkajších priestorov, kde je potrebné zabezpečiť viditeľnosť a bezpečnosť.

Jednou z hlavných výhod tohto svietidla je jeho solárne napájanie. Svietidlo je vybavené solárnym panelom, ktorý počas dňa zachytáva slnečnú energiu a ukladá ju do vstavanej batérie. Tento systém zabezpečuje, že svietidlo je úplne nezávislé od elektrickej siete, čo nielen šetrí energiu, ale aj umožňuje jeho inštaláciu na miestach, kde nie je dostupná elektrina.

Svietidlo je tiež vybavené senzorom pohybu a súmraku. Senzor pohybu automaticky zapína svetlo, keď zistí pohyb v blízkosti, čo výrazne zvyšuje bezpečnosť a pohodlie. Senzor súmraku zabezpečuje, že svietidlo sa automaticky zapne, keď sa zníži úroveň okolitého svetla, a vypne, keď sa dostatočne rozjasní. Táto funkcia je mimoriadne užitočná, pretože zabezpečuje, že svetlo je aktívne len vtedy, keď je to potrebné, čím šetrí energiu a predlžuje životnosť batérie.

Kryt svietidla je vyrobený z odolných materiálov, ktoré zaisťujú dlhú životnosť a spoľahlivosť aj v náročných poveternostných podmienkach. S ochranou IP65 je svietidlo chránené pred prachom a vodou, čo umožňuje jeho použitie v exteriéri bez obáv z poškodenia. Robustná konštrukcia a kvalitné materiály zaručujú, že svietidlo odolá dažďu, snehu, vetru a ďalším vplyvom prostredia.

Inštalácia svietidla je jednoduchá a nevyžaduje špeciálne nástroje ani odborné znalosti. Vďaka solárnemu napájaniu nie je potrebné ťahať elektrické káble, čo uľahčuje umiestnenie svietidla na optimálne miesta pre maximálnu efektivitu osvetlenia. Navyše, jeho moderný a nenápadný dizajn sa ľahko integruje do rôznych štýlov záhrad a vonkajších priestorov.

LED solárne záhradné svietidlo so senzorom pohybu a súmraku je teda ideálnym riešením pre každého, kto hľadá efektívne, úsporné a spoľahlivé osvetlenie pre vonkajšie prostredie. Vďaka kombinácii pokročilých technológií a kvalitnej konštrukcie poskytuje toto svietidlo vynikajúci výkon a dlhú životnosť, čím prispieva k bezpečnosti a pohodliu vo vašom exteriéri.

 

Farba produktuČierna
Teplota svetla4000K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu