Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA FASÁDNA NÁSTENNÁ LAMPA 4000K IP54 SENZOR POHYBU A SÚMRAKU

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA FASÁDNA NÁSTENNÁ LAMPA 4000K IP54 SENZOR POHYBU A SÚMRAKU

16.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9929

Stav skladu : 0
Externý sklad : 57

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA FASÁDNA NÁSTENNÁ LAMPA 4000K IP54 SENZOR POHYBU A SÚMRAKU

LED solárna záhradná lampa je moderným a účinným riešením pre osvetlenie exteriérových priestorov bez potreby elektrickej inštalácie. Tento typ lampy je vybavený solárnymi panelmi, ktoré počas dňa absorbuju slnečné svetlo a premenia ho na elektrickú energiu, ktorá je ukladaná do integrovanej batérie. V noci potom lampa využíva túto energiu na osvetlenie záhrad, fasád, príjazdových ciest alebo iných vonkajších priestorov.

Lampa je navrhnutá s IP54 ochranou, čo znamená, že je odolná voči prachu a striekajúcej vode z každého smeru, čo ju činí ideálnou pre použitie v rôznych poveternostných podmienkach. Svetelný odtieň 4000K poskytuje príjemné neutrálny biely svetelný tón, ktorý je vhodný pre väčšinu vonkajších priestorov.

Jednou z kľúčových funkcií tejto lampy je jej senzor pohybu a súmraku. Senzor pohybu umožňuje lampe automaticky sa zapnúť pri detekcii pohybu v blízkosti, čo zvyšuje bezpečnosť a komfort užívateľa. Senzor súmraku na druhej strane zaisťuje, že lampa sa automaticky zapne po západe slnka a vypne pri svitaní, čo optimalizuje spotrebu energie.

Inštalácia lampy je jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne náradie alebo zručnosti. Vďaka solárnej technológii je lampa úplne samostatná a nevyžaduje prístup k elektrickej sieti, čo ju robí vhodnou na inštaláciu v odľahlých alebo ťažko prístupných miestach.

Okrem svojej praktickosti je LED solárna záhradná lampa tiež esteticky príťažlivá. Jej moderný dizajn dobre zapadá do rôznych architektonických štýlov a je dostatočne diskrétna, aby nezasahovala do celkového vzhľadu priestoru.

Celkovo LED solárna záhradná lampa predstavuje ekonomické, ekologické a efektívne riešenie pre vonkajšie osvetlenie, ktoré je zároveň jednoduché na používanie a údržbu. Je ideálnym spôsobom, ako zlepšiť funkčnosť a estetiku vonkajších priestorov bez dodatočných prevádzkových nákladov.

 

Farba produktuČierna
Teplota svetla4000K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP54
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu