Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

SOLÁRNE OSVETLENIE DO BAZÉNA - RGB LED - 10 CM

SOLÁRNE OSVETLENIE DO BAZÉNA - RGB LED - 10 CM

14.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9899

Stav skladu : 0
Externý sklad : 78

SOLÁRNE OSVETLENIE DO BAZÉNA - RGB LED - 10 CM

Solárne osvetlenie do bazéna RGB LED s priemerom 10 cm prináša jedinečný wellness zážitok priamo do vášho domova. Táto plávajúca svetelná guľa je ideálnym doplnkom nielen do jacuzzi, ale aj do bazéna, kde vytvára neporovnateľnú atmosféru. Jej hlavnou výhodou je energetická účinnosť a samostatnosť, keďže na svoje fungovanie využíva solárnu energiu.

Počas dňa sa guľa nabíja prostredníctvom solárneho panelu a v noci, vďaka integrovanej batérii, osvetľuje vodnú hladinu dynamickými farbami. S 13 rôznymi farebnými možnosťami – od červenej po bielu – môžete každý večer meniť náladu podľa svojej chuti. Vybavená je RGB LED diódou, ktorá garantuje jasné a živé farby.

Produkt je navrhnutý s ohľadom na jednoduchosť používania. Inštalácia nevyžaduje žiadne káble ani zložité nastavovanie. Stačí zariadenie rozbalit, zapnúť pomocou silikónového tlačidla na spodnej strane a položiť ho na vodu solárnym panelom nahor. Po zotmení sa svetlá automaticky rozsvietia a zhasnú na úsvite, vďaka svetelnému senzoru, ktorý reaguje na zmeny svetelných podmienok.

Toto osvetlenie je nielen krásne, ale aj praktické. Má silikónový vypínač ON/OFF, je vodeodolné s ochrannou triedou IP65 a jeho povrchová úprava z ABS a PS plastu zaisťuje dlhú životnosť a odolnosť voči vonkajším vplyvom. Doba nabíjania je približne 6-8 hodín a svetlo vydrží svietiť 8-10 hodín v závislosti od intenzity slnečného svitu.

Tento produkt nie je len funkčným doplnkom, ale pridáva k vašej domácej oáze luxusný vzhľad a atmosféru päťhviezdičkového zážitku. Umožnite si relaxáciu v magickom svetle, ktoré každú noc rozžiari vašu vodu a premení ju na scénu plnú farieb.

Zdroj energie: Solár
Zdroj svetla: 1 ks RGB LED (F5)
Počet farieb: 13 (červená, zelená, modrá, oranžová, žltá, svetlo zelená, tmavozelená, svetlo modrá, modrá obloha, tmavo modrá, fialová, ružová, biela )
Solárny panel: 2V, 100 mA
Akkumulátor: 1.2V Ni-MH 2/3 AAA 600 mAh
Doba nabíjania: 6 - 8 hodín
Prevádzková doba: 8 - 10 hodín (závisí od intenzity slnečného svitu)
Trieda ochrany: IP65
Rozmer: Ø100 mm
Materiál: ABS + PS (plast)
Hmotnosť: ~130 g
Farba produktuviacfarebná
Napájanie1.2V Ni-MH 2/3 AAA 600 mAh batéria
Počet diód1
RozmeryØ100 mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu