Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA LIRIO ZÁVESNÁ LUCERNA 28 CM BIELA LUMILED

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA LIRIO ZÁVESNÁ LUCERNA 28 CM BIELA LUMILED

12.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9885

Stav skladu : 0
Externý sklad : 78

LED SOLÁRNA ZÁHRADNÁ LAMPA LIRIO ZÁVESNÁ LUCERNA 28 CM BIELA LUMILED

LED solárna záhradná lampa Lirio závesná lucerna 28 cm biela Lumiled je moderný a štýlový prídavok do každej záhrady. Táto solárna lampa je výnimočná svojím jednoduchým, no elegantným dizajnom, ktorý sa hodí k rôznym exteriérovým štýlom. S priemerom 28 cm a bielou farbou dodáva lampáš disktrétny, no výrazný akcent.

Lampa je vyrobená z kvalitných materiálov odolných voči poveternostným vplyvom, čo zaisťuje dlhú životnosť produktu aj pri používaní v exteriéri. Kryt lampy je navrhnutý tak, aby efektívne rozptyľoval svetlo a vytváral príjemnú atmosféru.

Jednou z hlavných predností tejto lampy je jej solárne napájanie, čo znamená, že nevyžaduje vonkajšie zdroje energie. Solárny panel umiestnený na vrchu lampy efektívne absorbuje slnečné lúče a premení ich na elektrickú energiu, ktorá sa ukladá do vnútornej nabíjateľnej batérie. To umožňuje automatické zapínanie lampy po zotmení.

Lampa je tiež vybavená technológiou LED, ktorá je známa svojou energetickou efektivitou a dlhou životnosťou. LED diódy poskytujú jasné a teplé svetlo, ktoré je ideálne pre vytvorenie útulnej a pozývajúcej atmosféry v záhrade alebo na terase.

Inštalácia tejto lampy je mimoriadne jednoduchá a nevyžaduje špeciálne nástroje alebo zložité montážne práce. Lampa je navrhnutá tak, aby bola zavesená na akúkoľvek pevnú štruktúru, ako je napríklad vetva stromu, pergola alebo hák na stene.

Ďalšou skvelou vlastnosťou je jej odolnosť voči vode a prachu, vďaka čomu je ideálna pre použitie v rôznych klimatických podmienkach. Táto funkcia zaisťuje, že lampa bude funkčná aj počas daždivých alebo prachových dní.

Okrem praktických aspektov pridáva solárna lampa Lirio aj estetickú hodnotu do vašej záhrady. Jej klasický dizajn a neutrálna biela farba sa ľahko kombinujú s rôznymi dekoráciami a štýlmi nábytku.

V konečnom dôsledku, LED solárna záhradná lampa Lirio závesná lucerna 28 cm biela Lumiled je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, energeticky účinné a štýlové osvetlenie pre svoj vonkajší priestor. Jej solárny pohon a LED technológia sú synonymom pre moderné, udržateľné riešenie osvetlenia, ktoré je rovnako praktické ako vizuálne príťažlivé.

 

Farba produktuBiela
Rozmery28cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu