Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED ŽIAROVKA RGB ROTAČNÁ E27 DISCO GUĽA

2.85€
Dostupnosť: Na skalde
Kód tovaru: 9854

Stav skladu : 9
Externý sklad : 83

LED žiarovka RGB rotujúca E27 disco guľa je moderný a zábavný osvetľovací produkt určený na vytváranie jedinečnej atmosféry na rôznych spoločenských podujatiach, ako sú oslavy, párty, diskotéky a iné zábavné akcie. Táto žiarovka kombinuje klasickú funkčnosť osvetlenia s dynamickými farebnými efektmi, čím prináša do priestoru živý a farebný svetelný zážitok.

Žiarovka má štandardný závit E27, čo znamená, že je kompatibilná s väčšinou bežných svietidiel a objímok používaných v domácnostiach a komerčných priestoroch. Jej kompaktné rozmery 14 cm na výšku a 8 cm na šírku umožňujú jednoduchú inštaláciu a umiestnenie aj v menších priestoroch.

Hlavnou výhodou tejto žiarovky je jej schopnosť produkovať RGB (červené, zelené a modré) svetelné efekty, ktoré sa pravidelne menia a kombinujú, čím vytvárajú pestrú a dynamickú svetelnú show. Rotujúci mechanizmus zabezpečuje neustály pohyb svetelných lúčov, čo ešte viac zvýrazňuje vizuálny efekt a pridáva na zábave a energii v miestnosti.

Táto LED žiarovka je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú jej dlhú životnosť a odolnosť. LED technológia je známa svojou energetickou účinnosťou, čo znamená, že spotrebuje menej elektrickej energie v porovnaní s tradičnými žiarovkami. To nielenže šetrí peniaze, ale aj prispieva k ochrane životného prostredia.

Inštalácia žiarovky je veľmi jednoduchá - stačí ju naskrutkovať do objímky E27 a zapojiť do elektrickej siete. Po zapnutí začne okamžite produkovať farebné svetelné efekty, ktoré možno využiť na rôzne príležitosti. Je ideálna pre domáce oslavy, ale aj pre komerčné priestory, ako sú bary, kluby a reštaurácie, kde môže prispieť k vytvoreniu správnej atmosféry.

Záverom možno povedať, že LED žiarovka RGB rotujúca E27 disco guľa je vynikajúcim doplnkom pre každú príležitosť, kde je potrebné vytvoriť živú a farebnú atmosféru. Jej jednoduchá inštalácia, energetická účinnosť a výrazné svetelné efekty ju robia atraktívnym výberom pre širokú škálu používateľov.

Farba produktuBiela
Napájanie230V
PäticaE27
Pozorovací uhol360°
Rozmery14 x 8cm
Farba svetlaRGB
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu