Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Solárna Dekorácia: Snehuliak s Čiapkou

4.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9789

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

Solárna Dekorácia: Snehuliak s Čiapkou

Solárna dekorácia v podobe snehuliaka s čiapkou je ideálnym spôsobom, ako pridať trochu kúzla a radosti do vášho prostredia. Táto očarujúca ozdoba je nielen esteticky príjemná, ale aj funkčná vďaka svojmu zabudovanému solárnemu panelu, ktorý využíva slnečné svetlo na pohyb.

Technické Parametre

  • Rozmer: 10.5 x 5.5 x 6 cm
  • Tvar: Snehuliak s čiapkou

Dizajn a Využitie

Solárny snehuliak s čiapkou je vyrobený s dôrazom na detail, čo z neho robí skvelý doplnok do akéhokoľvek interiéru. Jeho kompaktné rozmery umožňujú umiestnenie na rôzne miesta, či už ide o parapet, poličku, stôl alebo palubnú dosku vášho auta. Tento snehuliak je ideálny na dekoráciu v zimných mesiacoch, ale jeho kúzlo môže oživiť aj ostatné ročné obdobia.

Funkčnosť

Vďaka zabudovanému solárnemu panelu, snehuliak reaguje na slnečné svetlo a začne sa hýbať, čím vytvára ilúziu tanca. Tento pohyb nie je len zábavný, ale aj fascinujúci, najmä pre deti. Solárny panel je umiestnený tak, aby zachytával maximum slnečného svetla, čo zaručuje dlhodobú a spoľahlivú prevádzku.

Ekologický Prínos

Solárne dekorácie sú výborným spôsobom, ako pridať estetický prvok do vášho domova bez potreby batérií alebo elektriny. Solárny snehuliak s čiapkou je šetrný k životnému prostrediu, pretože využíva obnoviteľný zdroj energie – slnečné svetlo. Týmto spôsobom prispievate k zníženiu uhlíkovej stopy a podporujete udržateľný životný štýl.

Ideálny Darček

Táto solárna dekorácia je skvelým darčekom pre vašich blízkych. Je to originálny a praktický darček, ktorý poteší nielen deti, ale aj dospelých. Snehuliak s čiapkou prinesie úsmev na tvár každému, kto ho uvidí.

Inštalácia a Údržba

Inštalácia je veľmi jednoduchá. Stačí umiestniť dekoráciu na miesto, kde je dostatok slnečného svetla, a snehuliak začne svoju magickú tanečnú šou. Údržba je minimálna, stačí občas utrieť prach z povrchu a solárneho panelu, aby sa zabezpečila jeho optimálna funkčnosť.

Záver

Solárna dekorácia v podobe snehuliaka s čiapkou je nielen esteticky príjemným doplnkom, ale aj ekologicky šetrnou voľbou. Vďaka svojej funkčnosti a jednoduchosti je ideálnym doplnkom do každej domácnosti alebo auta. Prineste si domov trochu radosti a kúzla so solárnym snehuliakom s čiapkou!

Farba produktuBiela
Rozmery10.5 x 5.5 x 6 cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu