Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Solárna Dekorácia: Strom v Pohybe

4.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9788

Stav skladu : 0
Externý sklad : 44

Solárna Dekorácia: Strom v Pohybe

Predstavujeme Vám jedinečnú solárnu dekoráciu v tvare stromu, ktorá pridá šarm a dynamiku do každého priestoru. Tento malý, no efektný doplnok je navrhnutý tak, aby prebúdzal radosť a vytváral príjemnú atmosféru vďaka svojej inovatívnej technológii a estetickému dizajnu.

Vlastnosti a Dizajn

Solárna dekorácia má kompaktné rozmery 10 x 5.5 x 6 cm, čo umožňuje jej umiestnenie takmer kdekoľvek. Je vyrobená s dôrazom na detaily, pričom tvar stromu je nielen esteticky príťažlivý, ale aj symbolicky nabitý pozitívnou energiou a rastom. Vďaka svojim malým rozmerom sa ľahko zmestí na okenný parapet, pracovný stôl, alebo palubnú dosku v aute.

Solárna Technológia

Tajomstvom tejto dekorácie je zabudovaný solárny panel. Stačí ju umiestniť na slnečné svetlo a začne sa hýbať a tancovať, čím prináša pohyb a život do statického prostredia. Solárny panel premieňa slnečné lúče na elektrickú energiu, čo umožňuje pohyb bez potreby batérií či iného externého zdroja energie. To znamená, že je nielen ekologická, ale aj úsporná a bezúdržbová.

Praktické Využitie

Táto solárna dekorácia je univerzálna a všestranná. Môžete ju umiestniť do auta, kde bude nielen skrášľovať interiér, ale aj rozveselovať každú jazdu svojim jemným tancom. V domácnosti nájde svoje miesto na okne, kde bude počas slnečných dní neúnavne tancovať a prinášať radosť všetkým členom rodiny. Je tiež ideálna ako darček, ktorý poteší a prekvapí svojou originalitou a funkčnosťou.

Ekologický Prístup

V dnešnej dobe, keď je dôležité myslieť ekologicky, je táto solárna dekorácia výborným príkladom udržateľného produktu. Využíva obnoviteľný zdroj energie – slnečné svetlo, čím minimalizuje svoj ekologický odtlačok. Nemusíte sa starať o výmenu batérií alebo o zapojenie do elektrickej siete, čo prispieva k jej jednoduchej údržbe a dlhodobej použiteľnosti.

Záver

Solárna dekorácia v tvare stromu je dokonalým spojením estetiky a technológie. Je to malý zázrak, ktorý dokáže vniesť do vašej domácnosti, auta alebo kancelárie kúsok prírody a pohybu. S jej ekologickým prístupom a jednoduchou obsluhou je ideálnym doplnkom pre každého, kto chce pridať do svojho života viac radosti a zároveň myslieť na životné prostredie. Nechajte tento solárny strom tancovať vo vašom priestore a zažite kúzlo, ktoré prináša!

Farba produktuZelená
Rozmery10 x 5.5 x 6 cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu