Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED SOLÁRNE ZÁHRADNÉ SVIETIDLO 3000K IP44 10CM POHÁŇANÁ DEKORATÍVNA GUĽA GLORIS LUMILED

LED SOLÁRNE ZÁHRADNÉ SVIETIDLO 3000K IP44 10CM POHÁŇANÁ DEKORATÍVNA GUĽA GLORIS LUMILED

3.80€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9787

Stav skladu : 0
Externý sklad : 77

LED SOLÁRNE ZÁHRADNÉ SVIETIDLO 3000K IP44 10CM POHÁŇANÁ DEKORATÍVNA GUĽA GLORIS LUMILED

LED Solárne Záhradné Svietidlo 3000K IP44 10cm - Dekoratívna Guľa Gloris Lumiled

LED Solárne Záhradné Svietidlo Gloris Lumiled je elegantné a praktické riešenie pre osvetlenie vašej záhrady, terasy alebo vonkajšieho priestoru. Toto svietidlo je navrhnuté tak, aby poskytovalo príjemné teplé biele svetlo s teplotou 3000K, čo vytvára pohodlnú a relaxačnú atmosféru.

Hlavné Vlastnosti:

  1. Solárna Energia:
    • Toto svietidlo je poháňané solárnym panelom, ktorý cez deň zachytáva slnečnú energiu a ukladá ju do vstavaného akumulátora. To znamená, že nie sú potrebné žiadne elektrické káble ani externé zdroje napájania, čo robí inštaláciu jednoduchou a ekologickou.
  2. Automatické Zapnutie/Vypnutie:
    • Svietidlo je vybavené senzorom, ktorý automaticky zapína svetlo pri súmraku a vypína ho za svitania. Táto funkcia šetrí energiu a zaručuje, že vaša záhrada bude vždy osvetlená, keď to bude potrebné.
  3. IP44 Ochrana:
    • S certifikáciou IP44 je toto svietidlo odolné voči vode a prachu, čo zaručuje jeho spoľahlivosť a dlhú životnosť aj v náročných vonkajších podmienkach.
  4. Dekoratívny Dizajn:
    • Svietidlo má tvar guľe s priemerom 10 cm, čo pridáva moderný a estetický prvok do vášho vonkajšieho priestoru. Je ideálne pre dekoratívne osvetlenie chodníkov, záhonov alebo terás.
  5. Jednoduchá Inštalácia:
    • Vďaka solárnemu napájaniu a kompaktnému dizajnu je inštalácia rýchla a jednoduchá. Stačí umiestniť svietidlo na požadované miesto a nechať ho nabíjať cez deň.
  6. Energeticky Efektívne:
    • Používanie LED technológie zaručuje nízku spotrebu energie a dlhú životnosť svetelného zdroja. LED diódy majú životnosť až 50 000 hodín, čo znamená, že svietidlo vám bude slúžiť mnoho rokov bez nutnosti výmeny žiarovky.
  7. Ekologické Riešenie:
    • Vďaka využívaniu obnoviteľnej solárnej energie prispieva toto svietidlo k zníženiu vašej uhlíkovej stopy a k ochrane životného prostredia.

Záver:

LED Solárne Záhradné Svietidlo Gloris Lumiled je vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá štýlové a funkčné riešenie pre vonkajšie osvetlenie. S jeho moderným dizajnom, jednoduchou inštaláciou a ekologickými výhodami je toto svietidlo ideálne pre osvetlenie záhrad, terás a iných vonkajších priestorov.

 

Farba produktuČierna
Rozmery10cm
Teplota svetla3000K
Farba svetlaTeplá biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu