Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

MARANTA IP44 6500K LUMILED SOLAR LED GARDEN GLASS PENDANT BALL LAMP

MARANTA IP44 6500K LUMILED SOLAR LED GARDEN GLASS PENDANT BALL LAMP

3.60€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9784

Stav skladu : 0
Externý sklad : 45

MARANTA IP44 6500K LUMILED SOLAR LED GARDEN GLASS PENDANT BALL LAMP je elegantný a funkčný doplnok pre vašu záhradu. Tento záhradný svietnik kombinuje moderný dizajn s praktickosťou, čím poskytuje nielen estetický, ale aj funkčný prínos pre váš vonkajší priestor.

S krytím IP44 je tento svietnik chránený proti vniknutiu prachu a striekajúcej vode, čo zaručuje jeho odolnosť voči nepriaznivým poveternostným podmienkam. Môžete ho teda bez obáv umiestniť do záhrady, na terasu alebo balkón, kde bude spoľahlivo slúžiť aj počas daždivých dní.

Svietnik je vybavený vysokokvalitnými LED diódami Lumiled s farebnou teplotou 6500K, čo znamená, že poskytuje studené biele svetlo. Toto svetlo je ideálne na osvetlenie vonkajších priestorov, pretože vytvára jasné a jasné prostredie, ktoré zlepšuje viditeľnosť a bezpečnosť v noci.

Jednou z najväčších výhod tohto záhradného svietnika je jeho solárny pohon. Svietnik je vybavený solárnym panelom, ktorý počas dňa absorbuje slnečné svetlo a premieňa ho na elektrickú energiu, ktorá sa ukladá v zabudovanej batérii. V noci sa svietnik automaticky zapne a využije uloženú energiu na osvetlenie vášho vonkajšieho priestoru. Tento systém je ekologický a ekonomický, pretože nevyžaduje pripojenie k elektrickej sieti ani výmenu batérií.

Sklenené tienidlo svietnika pridáva na jeho estetickej hodnote. Je navrhnuté tak, aby odolalo vonkajším vplyvom a zároveň poskytovalo príjemné rozptylenie svetla. Tento dizajn zaručuje, že svietnik bude vyzerať elegantne a štýlovo v akomkoľvek prostredí.

Montáž svietnika je jednoduchá a nevyžaduje špeciálne náradie ani zručnosti. Stačí ho umiestniť na vybrané miesto, kde bude mať prístup k slnečnému svetlu, a nechať ho pracovať. Jeho kompaktný a ľahký dizajn umožňuje ľahké presúvanie podľa potreby.

MARANTA IP44 6500K LUMILED SOLAR LED GARDEN GLASS PENDANT BALL LAMP je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé a estetické osvetlenie pre svoj vonkajší priestor. Jeho kombinácia moderného dizajnu, ekologického solárneho pohonu a vysokokvalitného osvetlenia zaručuje, že budete spokojní s jeho výkonom a vzhľadom. Tento svietnik nielen zlepší atmosféru vašej záhrady, ale tiež prispieva k udržateľnosti a úspore energie

Farba produktuChróm
Teplota svetla6500K
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu