Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO SHINE CHROME OBDĹŽNIK 15W LED IP44 KOV A PLAST MILAGRO

NÁSTENNÉ SVIETIDLO SHINE CHROME OBDĹŽNIK 15W LED IP44 KOV A PLAST MILAGRO

88.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9769
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 87

Nástenné Svietidlo Shine Chrome Obdĺžnik 15W LED IP44 Kov a Plast Milagro

Nástenné svietidlo Shine Chrome od spoločnosti Milagro je moderné a elegantné riešenie pre osvetlenie interiéru, ktoré ponúka nielen estetický vzhľad, ale aj vysokú funkčnosť. Toto svietidlo je navrhnuté v obdĺžnikovom tvare a je vyrobené z kvalitných materiálov, ako sú kov a plast, čo zaručuje jeho odolnosť a dlhú životnosť.

Jedným z kľúčových prvkov tohto svietidla je jeho LED technológia. S výkonom 15W poskytuje dostatočné množstvo svetla pre osvetlenie miestností rôznych veľkostí. LED technológia je známa svojou energetickou efektívnosťou, čo znamená, že toto svietidlo spotrebúva menej energie v porovnaní s tradičnými žiarovkami, čím šetrí náklady na elektrickú energiu a je ekologicky šetrnejšie.

Svietidlo má stupeň ochrany IP44, čo znamená, že je chránené proti striekajúcej vode a môže byť použité aj v prostrediach s vyššou vlhkosťou, ako sú kúpeľne alebo kuchyne. Táto vlastnosť zaručuje, že svietidlo bude spoľahlivo fungovať aj v náročnejších podmienkach, bez rizika poškodenia vodou.

Dizajn svietidla Shine Chrome je elegantný a moderný, čo umožňuje jeho jednoduché zakomponovanie do rôznych štýlov interiérového dizajnu. Povrchová úprava v lesklom chróme pridáva nádych luxusu a sofistikovanosti. Obdĺžnikový tvar je univerzálny a esteticky príťažlivý, čo robí z tohto svietidla skvelú voľbu pre obývacie izby, chodby, kúpeľne, ale aj komerčné priestory, ako sú kancelárie či hotely.

Montáž svietidla je jednoduchá a rýchla, čo zaručuje, že ho môžete ľahko inštalovať sami bez potreby profesionálnej pomoci. V balení nájdete všetky potrebné komponenty na montáž, vrátane podrobného návodu na inštaláciu.

Nástenné svietidlo Shine Chrome od Milagro predstavuje dokonalé spojenie štýlu, funkčnosti a odolnosti. Jeho moderný dizajn, vysoká energetická efektívnosť a ochrana proti vode robia z tohto svietidla ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá kvalitné a spoľahlivé osvetlenie pre svoj domov alebo pracovné prostredie.

 

Farba produktuChróm
Napájanie230V
Príkon15W
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu