Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO SHINE OBDĹŽNIK ČIERNE 12W LED IP44 KOV A PLAST MILAGRO

NÁSTENNÉ SVIETIDLO SHINE OBDĹŽNIK ČIERNE 12W LED IP44 KOV A PLAST MILAGRO

78.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9767
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 68

NÁSTENNÉ SVIETIDLO SHINE OBDĹŽNIK ČIERNE 12W LED IP44 KOV A PLAST MILAGRO

Nástenné svietidlo SHINE obdĺžnik čierne 12W LED IP44 je moderný osvetľovací produkt, ktorý spája elegantný dizajn s vysokou funkčnosťou. Tento model pochádza od renomovanej značky Milagro, ktorá je známa svojimi kvalitnými a inovatívnymi svietidlami.

Svietidlo má obdĺžnikový tvar a je vyrobené z kombinácie kovu a plastu, čo zaručuje jeho odolnosť a dlhú životnosť. Čierna farba dodáva svietidlu moderný a sofistikovaný vzhľad, ktorý sa hodí do rôznych interiérových štýlov.

Jedným z hlavných prvkov tohto svietidla je jeho LED technológia. So spotrebou energie len 12W je veľmi energeticky efektívne, pričom poskytuje dostatočné osvetlenie pre väčšinu miestností. LED žiarovky sú známe svojou dlhou životnosťou a nízkymi prevádzkovými nákladmi, čo z tohto svietidla robí ekonomicky výhodnú voľbu.

Svietidlo disponuje krytím IP44, čo znamená, že je chránené proti striekajúcej vode a vniknutiu pevných predmetov s priemerom väčším ako 1 mm. Toto robí svietidlo vhodným nielen do obytných priestorov, ale aj do miest s vyššou vlhkosťou, ako sú kúpeľne alebo vonkajšie priestory chránené pred priamym dažďom.

Montáž svietidla je jednoduchá a rýchla. Vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu môže byť použité ako hlavné osvetlenie alebo ako doplnkové svietidlo, ktoré zvýrazní určité časti interiéru.

Svetlo, ktoré svietidlo vyžaruje, je príjemné a rovnomerné, čo prispieva k vytvoreniu útulnej atmosféry v miestnosti. Teplota farby LED je obvykle neutrálna biela, čo je ideálne pre osvetlenie pracovných plôch, ale zároveň dostatočne jemné pre obytné priestory.

Svietidlo SHINE obdĺžnik čierne 12W LED IP44 je výbornou voľbou pre tých, ktorí hľadajú štýlové, funkčné a ekonomicky výhodné riešenie osvetlenia. Jeho kombinácia moderného dizajnu, odolných materiálov a úspornej LED technológie z neho robí ideálne osvetlenie pre rôzne typy interiérov a exteriérov.

 

Farba produktuČierna
Napájanie230V
Príkon12W
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu