Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO SHINE OBDĹŽNIK ČIERNE 13,8W LED IP44 KOV A PLAST MILAGRO

NÁSTENNÉ SVIETIDLO SHINE OBDĹŽNIK ČIERNE 13,8W LED IP44 KOV A PLAST MILAGRO

67.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9759
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 70

NÁSTENNÉ SVIETIDLO SHINE OBDĹŽNIK ČIERNE 13,8W LED IP44 KOV A PLAST MILAGRO

Nástenné svietidlo Shine obdĺžnik čierne 13,8W LED IP44 od značky Milagro je elegantné a moderné osvetlenie, ktoré prináša štýl a funkčnosť do vášho interiéru aj exteriéru. Toto svietidlo je ideálne pre tých, ktorí hľadajú kvalitné a efektívne osvetlenie s minimalistickým dizajnom.

Svietidlo má obdĺžnikový tvar a je vyrobené z kombinácie kovu a plastu. Čierna farba dodáva svietidlu sofistikovaný vzhľad, ktorý ľahko zapadne do rôznych typov dekorácií. Svietidlo je vybavené integrovaným LED svetelným zdrojom s výkonom 13,8W, čo zabezpečuje dostatočné osvetlenie s nízkou spotrebou energie. LED technológia je známa svojou dlhou životnosťou a energetickou efektívnosťou, čo znamená, že svietidlo bude svietiť mnoho rokov bez nutnosti častých výmen.

IP44 označenie znamená, že svietidlo je odolné voči striekajúcej vode a prachu, čo ho robí vhodným nielen pre vnútorné priestory ako kúpeľne, chodby alebo obývacie izby, ale aj pre vonkajšie použitie na terasách, balkónoch či vstupoch do domov. Táto ochrana zaručuje, že svietidlo bude spoľahlivo fungovať aj v náročnejších podmienkach.

Montáž svietidla je jednoduchá a rýchla, a to vďaka premyslenému dizajnu a kvalitným materiálom. Svietidlo môže byť inštalované horizontálne alebo vertikálne, čo umožňuje väčšiu flexibilitu pri jeho umiestnení. Integrovaný LED zdroj poskytuje príjemné, neutrálne biele svetlo, ktoré je ideálne pre osvetlenie rôznych priestorov bez toho, aby unavovalo oči.

Svietidlo Shine obdĺžnik čierne 13,8W LED IP44 je nielen praktickým riešením pre osvetlenie, ale aj štýlovým doplnkom, ktorý prinesie do vášho domova moderný nádych. Značka Milagro je známa svojou kvalitou a inovatívnym prístupom k dizajnu osvetlenia, čo je zárukou, že toto svietidlo splní vaše očakávania.

Celkové rozmery svietidla sú kompaktné a nenápadné, čo umožňuje jeho inštaláciu aj v menších priestoroch. Čierny povrch je odolný voči poškriabaniu a ľahko sa udržuje, čo zaručuje dlhodobú estetiku svietidla. Investícia do tohto svietidla je zárukou spokojnosti a funkčnosti, ktorá obohatí každý priestor, kde bude nainštalované.

Farba produktuČierna
Napájanie230V
Príkon13.8W
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu