Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO GOLD 40CM APP833-1W

NÁSTENNÉ SVIETIDLO GOLD 40CM APP833-1W

54.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9758
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 62

NÁSTENNÉ SVIETIDLO GOLD 40CM APP833-1W

Nástenné svietidlo GOLD 40CM APP833-1W je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú elegantné a nadčasové osvetlenie pre rôzne priestory. Toto LED svietidlo je navrhnuté tak, aby splnilo nielen funkčnú, ale aj estetickú úlohu, čím pridáva každému interiéru nádych luxusu a sofistikovanosti.

S dĺžkou 40 cm je ideálne na umiestnenie nad zrkadlo v kúpeľni, kde poskytne dostatočné osvetlenie pre každodenné úkony ako líčenie či holenie. Svetelný zdroj LED zaručuje dlhú životnosť a energetickú účinnosť, čo je nielen šetrné k životnému prostrediu, ale aj k vašej peňaženke. Svietidlo ponúka jasné a rovnomerné svetlo, ktoré neoslňuje a zabezpečuje optimálne podmienky pre detailnú prácu.

Vďaka svojmu štýlovému dizajnu je však tento model vhodný nielen do kúpeľní. Môže byť skvelým doplnkom aj do výkladov obchodov, kde zvýrazní vystavené produkty a pritiahne pozornosť zákazníkov. Rovnako dobre sa hodí do kaderníckych salónov, kde vytvorí príjemné pracovné prostredie a zároveň esteticky doplní interiér.

Svietidlo GOLD 40CM APP833-1W je tiež ideálnou voľbou ako obrazové svetlo. Vďaka svojmu jemnému a elegantnému dizajnu dokáže dokonale osvetliť umelecké diela, fotografie či iné dekoratívne prvky na stenách, čím im dodá nový rozmer a zvýrazní ich krásu.

Montáž tohto svietidla je jednoduchá a rýchla, pričom jeho kvalitné spracovanie zaručuje dlhodobú spoľahlivosť a odolnosť. Materiály použité na jeho výrobu sú starostlivo vybrané tak, aby kombinovali moderný vzhľad s praktickosťou a trvácnosťou.

Farba zlata, v ktorej je svietidlo dostupné, dodáva priestoru teplý a luxusný vzhľad, čo ho robí univerzálne použiteľným pre rôzne štýly interiérov - od moderných až po klasické. Táto farba tiež prispieva k vytvoreniu útulnej atmosféry, ktorá je príjemná pre oči aj pre dušu.

Vzhľadom na všetky tieto vlastnosti je nástenné svietidlo GOLD 40CM APP833-1W skvelou investíciou pre každého, kto hľadá osvetlenie, ktoré je nielen funkčné, ale aj krásne a štýlové. Bez ohľadu na to, kde ho umiestnite, bude určite slúžiť ako významný dizajnový prvok vášho interiéru.

Farba produktuzlatá
Napájanie230V
Rozmery40cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu