Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 20W 100CM APP375-1W - ČIERNE

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 20W 100CM APP375-1W - ČIERNE

65.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9757
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 58

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 20W 100CM APP375-1W - ČIERNE

Nástenné svietidlo LED 20W 100CM APP375-1W v čiernom prevedení je dokonalým riešením pre moderné interiéry, kde je kladený dôraz na eleganciu a funkčnosť. Toto svietidlo kombinuje sofistikovaný dizajn s vysokou úspornosťou energie a efektívnym osvetlením, čo ho robí ideálnym pre rôzne použitia, ako je osvetlenie kúpeľne, obchodných výkladov alebo kaderníckych salónov.

S celkovým výkonom 20W poskytuje toto LED svietidlo dostatok svetla, aby uspokojilo potreby každodenného používania. Jeho dĺžka 100 cm umožňuje rovnomerné rozptýlenie svetla, čo je obzvlášť užitočné pri osvetľovaní zrkadiel v kúpeľni. Vďaka tomu je ranné líčenie alebo večerné čistenie tváre oveľa pohodlnejšie a presnejšie, keďže svietidlo poskytuje jasné a rovnomerné osvetlenie bez nepríjemných tieňov.

Čierna farba dodáva svietidlu moderný a nadčasový vzhľad, ktorý sa ľahko integruje do rôznych štýlov interiérov. Je to univerzálna farba, ktorá sa hodí k mnohým farebným schémam a dekoratívnym prvkom, čím zaručuje, že svietidlo bude vyzerať skvele bez ohľadu na okolie. Čierny povrch zároveň dodáva svietidlu elegantný a luxusný nádych, čo ho robí atraktívnym doplnkom nielen do domácností, ale aj do profesionálnych priestorov.

Vďaka modernému dizajnu a vysokej účinnosti je toto LED svietidlo ideálnou voľbou aj pre osvetlenie výkladov obchodov alebo kaderníckych salónov. Svetlo je dostatočne silné, aby zaujalo pozornosť okoloidúcich a zdôraznilo produkty alebo služby vystavené vo výklade. Zároveň je energeticky úsporné, čo znamená nižšie prevádzkové náklady, čo je významnou výhodou pre podnikateľov.

Jedným z ďalších výhod tohto svietidla je jeho použitie ako obrazového svetla. Vďaka svojmu dizajnu a jasnému svetlu je ideálne na osvetlenie umeleckých diel alebo fotografií na stenách. Takto môže každý obraz alebo umelecké dielo vyniknúť a stať sa stredobodom pozornosti v miestnosti.

Celkové prevedenie svietidla APP375-1W kombinuje praktickosť s estetickým vzhľadom. Je to skvelá voľba pre každého, kto hľadá spoľahlivé, úsporné a štýlové osvetlenie. Bez ohľadu na to, kde ho použijete, toto svietidlo určite splní vaše očakávania a prinesie do vášho priestoru presne to, čo potrebujete.

Farba produktuČierna
Napájanie230V
Príkon20W
Rozmery955mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu