Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED KÚPEĽŇOVÉ OSVETLENIE 60CM APP840-1W - ČIERNE PLACATÉ

LED KÚPEĽŇOVÉ OSVETLENIE 60CM APP840-1W - ČIERNE PLACATÉ

65.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9755
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 87

LED KÚPEĽŇOVÉ OSVETLENIE 60CM APP840-1W - ČIERNE PLACATÉ

Moderné a elegantné osvetlenie je neoddeliteľnou súčasťou každej kúpeľne, kde sa kladie dôraz na funkcionalitu a estetiku. LED kúpeľňové osvetlenie APP840-1W v čiernej farbe je presne tým prvkom, ktorý dokáže pozdvihnúť interiér kúpeľne na novú úroveň. Toto svietidlo má dĺžku 60 cm, čo ho robí ideálnym pre rôzne aplikácie, či už nad kúpeľňovým zrkadlom, v zrkadlovej skrinke alebo v kaderníckych salónoch.

Jednou z hlavných predností tohto LED osvetlenia je jeho nadčasový a elegantný dizajn. Čierna, plochá konštrukcia dodáva svietidlu moderný a sofistikovaný vzhľad, ktorý sa ľahko prispôsobí akémukoľvek interiéru. Vďaka jednoduchým a čistým líniám sa stáva vkusným doplnkom, ktorý nenarušuje celkový dojem z miestnosti, ale naopak, ho príjemne dopĺňa.

Svietidlo APP840-1W je vybavené výkonnými LED diódami, ktoré poskytujú jasné a rovnomerné osvetlenie. Tento druh osvetlenia je ideálny nielen pre každodenné použitie, ale aj pre situácie, keď je potrebné zabezpečiť dostatočné svetlo pre detailnú prácu, ako je líčenie alebo holenie. Okrem toho, LED technológia je známa svojou energetickou efektívnosťou, čo znamená, že spotreba energie je minimálna, čím sa znižujú aj náklady na elektrinu.

Jednoduchá inštalácia a univerzálne použitie sú ďalšími výhodami tohto produktu. Svietidlo je možné ľahko namontovať na stenu, pričom jeho plochý dizajn umožňuje diskrétne umiestnenie, ktoré nenarušuje estetiku miestnosti. V kaderníckych salónoch alebo obchodných priestoroch môže byť toto svietidlo využité na osvetlenie zrkadiel či výkladných skriniek, kde dokáže efektívne zvýrazniť predávané produkty alebo poskytované služby.

Bez ohľadu na to, kde sa rozhodnete toto svietidlo použiť, jeho kvalita a dizajn vás určite nesklamú. LED kúpeľňové osvetlenie APP840-1W je skvelou investíciou do každého moderného interiéru, kde je požadovaná nielen vysoká úroveň osvetlenia, ale aj estetický vzhľad. Jeho všestrannosť, úspornosť a štýlový dizajn z neho robia ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú kombináciu funkčnosti a elegancie v jednom produkte.

Farba produktuČierna
Napájanie230V
Rozmery60cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu