Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

SVIETIDLO LED NAD ZRKADLO 20W 100CM ČIERNE

SVIETIDLO LED NAD ZRKADLO 20W 100CM ČIERNE

63.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9752
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 44

Produkt: SVIETIDLO LED NAD ZRKADLO 20W 100CM ČIERNE

Toto LED svietidlo nad zrkadlo je ideálnym doplnkom pre vašu kúpeľňu alebo iné priestory, kde je potrebné kvalitné osvetlenie. Svietidlo disponuje výkonom 20W a má dĺžku 100 cm, čo poskytuje dostatok svetla pre celú oblasť okolo zrkadla. Jeho elegantný čierny dizajn dodáva moderný a sofistikovaný vzhľad, ktorý sa hodí do akéhokoľvek interiéru.

Technické parametre:

  • Vstupné napätie napájacieho adaptéra: 85-265V AC CCD. Toto napätie umožňuje použitie svietidla v širokom rozsahu elektrických sústav, čo zvyšuje jeho univerzálnosť a spoľahlivosť.
  • Svetelný zdroj: SMD LED. Použitie pokročilej technológie SMD LED zaručuje dlhú životnosť, vysokú energetickú účinnosť a stabilný svetelný výkon. LED diódy sú známe svojou odolnosťou voči častému zapínaniu a vypínaniu, čo je ideálne pre kúpeľňové osvetlenie.
  • Materiál: NEREZOVÁ OCEL (prémiová). Použitie prémiovej nerezovej ocele zaručuje dlhú životnosť a odolnosť voči korózii a mechanickému poškodeniu. Svietidlo je tak vhodné aj do vlhkého prostredia, akým je kúpeľňa.

Rozmery:

  • Dĺžka: 100 cm. Tento rozmer zabezpečuje rovnomerné osvetlenie celej plochy zrkadla, čím zvyšuje komfort pri každodennej hygiene, líčení alebo holení.

Výhody:

  • Moderný dizajn: Elegantné čierne prevedenie svietidla prináša moderný a štýlový vzhľad, ktorý doplní a zvýrazní estetiku vašej kúpeľne.
  • Energetická účinnosť: Vďaka použitiu SMD LED technológie je svietidlo veľmi úsporné, čo sa prejaví na nižších nákladoch za elektrickú energiu.
  • Jednoduchá inštalácia: Svietidlo je navrhnuté tak, aby sa dalo jednoducho a bezpečne inštalovať, čím šetrí čas a námahu.

Toto LED svietidlo nad zrkadlo je perfektnou voľbou pre každého, kto hľadá kvalitné, štýlové a odolné osvetlenie. S jeho pomocou dosiahnete optimálne svetelné podmienky, ktoré vám umožnia vykonávať všetky činnosti pred zrkadlom s maximálnou presnosťou a pohodlím.

Farba produktuČierna
Napájanie85-265V AC CCD
Príkon20W
Rozmery100cm
Svetelný tok1800lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu