Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

OKRÚHLE KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED CHROME 60CM APP846-1W

OKRÚHLE KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED CHROME 60CM APP846-1W

61.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9751
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 51

OKRÚHLE KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED CHROME 60CM APP846-1W

Okrúhle kúpeľňové nástenné svietidlo LED Chrome 60cm APP846-1W je moderné, nadčasové a veľmi elegantné osvetlenie, ktoré nájde svoje uplatnenie v rôznych priestoroch. Jeho sofistikovaný dizajn a výkonná LED technológia ho predurčujú k tomu, aby bolo ideálnou voľbou pre osvetlenie kúpeľňovej zrkadlovej skrinky, obchodných priestorov alebo kaderníckych salónov.

Toto svietidlo je navrhnuté s dôrazom na štýl a funkčnosť. S jeho chrómovou povrchovou úpravou a elegantným kruhovým tvarom dokáže pridať do akéhokoľvek interiéru dotyk modernosti a luxusu. Chrómový povrch je nielen vizuálne príťažlivý, ale aj odolný voči korózii a opotrebeniu, čo zaručuje dlhú životnosť a jednoduchú údržbu.

Jednou z najväčších výhod tohto svietidla je jeho univerzálnosť. Dokonale sa hodí ako osvetlenie pre kúpeľňové zrkadlá, kde poskytuje dostatočné a rovnomerné osvetlenie na každodenné úkony, ako je líčenie alebo holenie. Rovnako sa však uplatní aj v komerčných priestoroch, kde je dôležité zabezpečiť kvalitné osvetlenie pre klientov, napríklad v kaderníckych a kozmetických salónoch.

Svietidlo APP846-1W je vybavené pokročilou LED technológiou, ktorá zaručuje vysokú energetickú účinnosť a nízku spotrebu energie. To znamená, že nielenže šetríte na nákladoch za elektrickú energiu, ale zároveň prispievate k ochrane životného prostredia. LED svetlá majú tiež dlhšiu životnosť v porovnaní s tradičnými žiarovkami, čo znamená menej časté výmeny a nižšie prevádzkové náklady.

Inštalácia tohto svietidla je jednoduchá a rýchla. Jeho konštrukcia umožňuje pevné a bezpečné pripevnenie na stenu, a to aj v náročných podmienkach, aké sú v kúpeľni. Súčasťou balenia sú všetky potrebné montážne prvky, čo znamená, že nemusíte investovať ďalší čas a prostriedky na ich zabezpečenie.

Svietidlo APP846-1W sa tiež skvele hodí ako osvetlenie obrazov. Jeho rovnomerné a príjemné svetlo dokáže zvýrazniť detaily umeleckých diel a vytvoriť príjemnú atmosféru v každom interiéri.

Záverom, okrúhle kúpeľňové nástenné svietidlo LED Chrome 60cm APP846-1W je výnimočný produkt, ktorý kombinuje elegantný dizajn, vysokú funkčnosť a energetickú úspornosť. Či už ho použijete v kúpeľni, obchodných priestoroch alebo na osvetlenie obrazov, vždy poskytne vynikajúce osvetlenie a pridá hodnotu každému priestoru.

Farba produktuChróm
Napájanie230V
Rozmery60cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu