Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO 60CM APP834-1W - ZLATÉ

NÁSTENNÉ SVIETIDLO 60CM APP834-1W - ZLATÉ

61.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9750
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 45

NÁSTENNÉ SVIETIDLO 60CM APP834-1W - ZLATÉ

Nástenné svietidlo APP834-1W s dĺžkou 60 cm v zlatej farbe predstavuje skvostný príklad moderného dizajnu a funkčnosti, ktoré sa dokonale hodia do rôznych interiérových priestorov. Toto LED svietidlo je nielen esteticky príťažlivé, ale aj mimoriadne praktické. Jeho nadčasový vzhľad a vysokokvalitné spracovanie osloví aj tých najnáročnejších zákazníkov, ktorí hľadajú spoľahlivé a štýlové osvetlenie pre svoje domovy alebo komerčné priestory.

Jednou z hlavných predností tohto svietidla je jeho univerzálnosť. APP834-1W je ideálne na osvetlenie obývacej izby, kuchyne či predsiene, kde môže slúžiť ako hlavný zdroj svetla alebo ako doplnkové osvetlenie, ktoré zvýrazňuje jednotlivé prvky interiéru. Vďaka svojmu modernému dizajnu a elegantnému zlatu je toto svietidlo tiež výbornou voľbou pre komerčné priestory, ako sú výlohy obchodov či kadernícke salóny, kde môže zvýrazniť produkty a služby a pritiahnuť pozornosť zákazníkov.

Technologicky je svietidlo vybavené LED osvetlením, ktoré zabezpečuje nízku spotrebu energie a dlhú životnosť. LED technológia je ekologická, pretože produkuje menej tepla a má menší dopad na životné prostredie v porovnaní s tradičnými žiarovkami. Svietidlo APP834-1W poskytuje jasné a rovnomerné svetlo, ktoré je príjemné pre oči a vytvára pohodlnú atmosféru v akomkoľvek priestore.

Montáž tohto svietidla je jednoduchá a rýchla, čo zaručuje pohodlie pri inštalácii. Svietidlo je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú jeho dlhodobú odolnosť a spoľahlivosť. Zlatý povrch dodáva svietidlu luxusný vzhľad, ktorý sa ľahko integruje do rôznych štýlov interiérového dizajnu, od moderného až po klasický.

Okrem estetických a praktických výhod ponúka svietidlo APP834-1W aj možnosť nastavenia intenzity osvetlenia, čo umožňuje prispôsobiť svetlo podľa potreby a vytvárať rôzne atmosféry. Táto flexibilita je výhodou pre tých, ktorí si radi prispôsobujú osvetlenie podľa momentálnej nálady alebo činností.

Celkovo je nástenné svietidlo APP834-1W v zlatej farbe vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu štýlu, funkčnosti a kvality. Jeho moderný dizajn, nízka spotreba energie, dlhá životnosť a jednoduchá inštalácia ho robia ideálnym riešením pre širokú škálu interiérových aplikácií.

Farba produktuzlatá
Napájanie230V
Rozmery60cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu