Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO GOLD 60CM APP837-1W

NÁSTENNÉ SVIETIDLO GOLD 60CM APP837-1W

58.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9747
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 60

NÁSTENNÉ SVIETIDLO GOLD 60CM APP837-1W

Nástenné svietidlo Gold 60cm APP837-1W je moderné, nadčasové a veľmi elegantné osvetlenie, ktoré prináša sofistikovaný dizajn a funkčnosť do akéhokoľvek interiéru. Toto LED svietidlo je ideálne pre rôzne prostredia, najmä ako osvetlenie kúpeľňovej zrkadlovej skrinky, obchodných priestorov alebo kaderníckych salónov.

Jeho elegantné prevedenie v zlatom laku pridáva luxusný a štýlový dotyk, ktorý zvyšuje estetickú hodnotu každého priestoru. Zlatý povrch je nielen vizuálne príťažlivý, ale aj odolný a ľahko sa udržuje, čo zabezpečuje dlhodobú krásu a trvanlivosť svietidla.

Svietidlo Gold 60cm APP837-1W je vybavené modernou LED technológiou, ktorá ponúka vysokú energetickú účinnosť a dlhú životnosť. LED svetlo poskytuje jasné a rovnomerné osvetlenie, čo je ideálne pre detailné úkony, ako je líčenie, holenie alebo iné každodenné činnosti v kúpeľni. V obchodných priestoroch a kaderníckych salónoch vytvára príjemné a prívetivé prostredie pre zákazníkov, čo môže pozitívne ovplyvniť ich celkovú skúsenosť.

Inštalácia tohto svietidla je jednoduchá a rýchla, čo umožňuje jeho rýchle začlenenie do existujúceho interiéru. Je navrhnuté tak, aby bolo kompatibilné s rôznymi typmi zrkadiel a povrchov, čo poskytuje flexibilitu pri jeho umiestňovaní.

Bezpečnosť je tiež dôležitým aspektom svietidla Gold 60cm APP837-1W. Je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči vlhkosti a teplu, čo je obzvlášť dôležité v kúpeľňovom prostredí. Tento produkt spĺňa všetky potrebné bezpečnostné normy a certifikáty, čo zaručuje jeho spoľahlivú a bezproblémovú prevádzku.

Celkovo je nástenné svietidlo Gold 60cm APP837-1W výbornou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu štýlu, funkčnosti a kvality. Jeho moderný dizajn, vysoká účinnosť a jednoduchá inštalácia ho robia ideálnym doplnkom pre rôzne typy interiérov. Či už ho použijete v kúpeľni, obchode alebo salóne, toto svietidlo určite splní vaše očakávania a prinesie do vášho priestoru eleganciu a praktické osvetlenie.

Farba produktuzlatá
Napájanie230V
Rozmery60cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu