Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED KÚPEĽŇOVÁ SVIETIDLO NAD ZRKADLOM 40CM APP839-1W FLAT CHROM

LED KÚPEĽŇOVÁ SVIETIDLO NAD ZRKADLOM 40CM APP839-1W FLAT CHROM

58.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9745
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 88

LED KÚPEĽŇOVÁ SVIETIDLO NAD ZRKADLOM 40CM APP839-1W FLAT CHROM

LED kúpeľňové svietidlo nad zrkadlom 40 cm APP839-1W FLAT CHROM je ideálnym riešením pre moderné a elegantné osvetlenie v rôznych priestoroch. Tento nadčasový dizajn ponúka nielen estetický vzhľad, ale aj praktickú funkčnosť, ktorá uspokojí potreby každého používateľa.

Dizajn a estetika

Svietidlo APP839-1W FLAT CHROM sa vyznačuje čistými líniami a jednoduchým, minimalistickým dizajnom, ktorý sa ľahko integruje do akéhokoľvek interiéru. Jeho chrómové prevedenie dodáva lesk a luxusný vzhľad, čím zvyšuje celkový estetický dojem kúpeľne alebo iného priestoru, kde je umiestnené.

Praktické využitie

Hlavnou prednosťou tohto svietidla je jeho univerzálnosť. Je ideálne na osvetlenie kúpeľne nad zrkadlom, kde poskytuje dostatočné a rovnomerné osvetlenie pre každodenné činnosti, ako je líčenie, holenie alebo čistenie zubov. Vďaka svojmu štýlovému dizajnu a kvalitnému svetelnému výkonu je tiež vhodné pre výklady obchodov alebo kadernícke salóny, kde zabezpečí dokonalé osvetlenie vystavených produktov alebo pracovného priestoru. Navyše, svietidlo môže byť použité aj ako obrazové svetlo, čím zvýrazní umelecké diela alebo fotografie na stenách.

Technické parametre

Svietidlo má dĺžku 40 cm, čo je ideálna veľkosť pre osvetlenie stredne veľkých zrkadiel. Používa modernú LED technológiu, ktorá je známa svojou energetickou účinnosťou a dlhou životnosťou. LED diódy poskytujú jasné a rovnomerné svetlo, ktoré je príjemné pre oči a zároveň šetrí energiu, čo je ekologicky priaznivé riešenie. Chrómový povrch je odolný voči vlhkosti, čo je kľúčové pre použitie v kúpeľni.

Inštalácia a údržba

Inštalácia svietidla je jednoduchá a rýchla, pričom je dodávané so všetkými potrebnými montážnymi prvkami. Svietidlo je navrhnuté tak, aby bolo čo najviac užívateľsky priateľské, čo sa prejavuje aj v jeho jednoduchej údržbe. Stačí ho pravidelne čistiť jemnou handričkou, aby sa zachoval jeho lesk a bezchybné fungovanie.

Záver

LED kúpeľňové svietidlo nad zrkadlom APP839-1W FLAT CHROM predstavuje dokonalú kombináciu funkčnosti, štýlu a energetickej účinnosti. Či už ho použijete v kúpeľni, výklade alebo salóne, jeho nadčasový dizajn a vysoký výkon zabezpečia, že váš priestor bude vždy perfektne osvetlený a vizuálne atraktívny.

Farba produktuChróm
Napájanie230V
Rozmery40cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu