Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED VENUS 18W 1100LM ČIERNA NEUTRÁL 90CM

KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED VENUS 18W 1100LM ČIERNA NEUTRÁL 90CM

60.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9744
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 72

KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED VENUS 18W 1100LM ČIERNA NEUTRÁL 90CM

Kúpeľňové nástenné svietidlo LED Venus 18W 1100lm v čiernom prevedení s neutrálnou farbou svetla je vynikajúcim doplnkom do každej modernej kúpeľne. Toto svietidlo je navrhnuté tak, aby poskytovalo nielen dostatočné osvetlenie, ale aj esteticky dopĺňalo interiér vašej kúpeľne.

Technické parametre

Svietidlo LED Venus disponuje výkonom 18W, čo zabezpečuje dostatočnú svietivosť pre osvetlenie celej kúpeľne. Svetelný tok 1100lm (lumenov) znamená, že poskytuje jasné a rovnomerné osvetlenie, ktoré je ideálne pre každodenné aktivity, ako je umývanie tváre, čistenie zubov alebo líčenie. Neutrálna farba svetla, ktorá sa pohybuje okolo 4000K (Kelvinov), je ideálna pre osvetlenie kúpeľne, pretože neprebíja prírodné farby a zabezpečuje pohodlné a príjemné osvetlenie.

Dizajn a prevedenie

Svietidlo má elegantný čierny dizajn, ktorý sa hodí do moderných a minimalistických interiérov. Dĺžka 90 cm je optimálna pre montáž nad zrkadlo alebo iné miesta, kde je potrebné koncentrované osvetlenie. Čierna farba vytvára kontrast s tradičnými bielymi kúpeľňovými doplnkami, čo dodáva priestoru sofistikovaný a štýlový vzhľad.

Inštalácia a údržba

Inštalácia svietidla LED Venus je jednoduchá a rýchla. Svietidlo je možné pripevniť priamo na stenu nad zrkadlo alebo vedľa zrkadla, podľa potrieb a preferencií používateľa. LED technológia, ktorú svietidlo využíva, je energeticky úsporná a má dlhú životnosť, čo znamená, že nebudete musieť často meniť žiarovky. Údržba svietidla je tiež nenáročná – stačí občasné čistenie povrchu vlhkou handričkou, aby sa zachovala jeho pôvodná elegancia a funkčnosť.

Výhody a benefity

Jednou z hlavných výhod kúpeľňového nástenného svietidla LED Venus je jeho energetická úspornosť. LED technológia spotrebúva menej energie v porovnaní s tradičnými žiarovkami, čo môže prispieť k zníženiu vašich nákladov na elektrinu. Okrem toho, LED svetlá majú dlhšiu životnosť, čo znamená menej časté výmeny a údržbu.

Svietidlo tiež prispieva k bezpečnosti vo vašej kúpeľni. Dobré osvetlenie je nevyhnutné pre prevenciu nehôd, ako sú pošmyknutia alebo pády. Neutrálna farba svetla je šetrná k očiam a zabezpečuje príjemné prostredie pre relaxáciu po dlhom dni.

Záver

Kúpeľňové nástenné svietidlo LED Venus 18W 1100lm v čiernom prevedení s neutrálnou farbou svetla je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu štýlu, funkčnosti a úspory energie. Jeho elegantný dizajn, vysoká svietivosť a jednoduchá údržba ho robia výborným doplnkom pre každú modernú kúpeľňu.

 

Farba produktuČierna
Napájanie230V
Príkon18W
Rozmery90cm
Svetelný tok1100lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu