Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

SVIETIDLO NAD ZRKADLO VENUS KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 18W 1100LM BIELE NEUTRÁLNE 90CM

SVIETIDLO NAD ZRKADLO VENUS KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 18W 1100LM BIELE NEUTRÁLNE 90CM

58.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9742
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 58

SVIETIDLO NAD ZRKADLO VENUS KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 18W 1100LM BIELE NEUTRÁLNE 90CM

Svietidlo nad zrkadlo VENUS je kúpeľňové nástenné svietidlo LED s výkonom 18W a svetelným tokom 1100 lumenov. S dĺžkou 90 cm a neutrálnym bielym svetlom s teplotou 4200 K, je ideálne na doplnkové osvetlenie v kúpeľni, nad zrkadlom, alebo na chodbe. Svietidlo patrí do série VENUS, ktorá sa vyznačuje moderným dizajnom a vysokou kvalitou materiálov.

Vyrobené z kovu a skla, VENUS LED KINKIT 90 cm prináša nielen štýlový vzhľad, ale aj praktickosť a funkčnosť. Zabudované svetlo je energeticky úsporné, čo prispieva k zníženiu nákladov na elektrickú energiu a súčasne šetrí životné prostredie. Neutrálna biela farba svetla vytvára príjemnú atmosféru a je ideálna na osvetlenie, ktoré nezkresľuje farby, čo je obzvlášť dôležité pri použití v kúpeľni.

Toto svietidlo sa ľahko inštaluje a je vhodné do rôznych interiérových priestorov. Jeho elegantný a moderný vzhľad zaručuje, že sa stane nielen funkčným, ale aj estetickým doplnkom vašej domácnosti. Či už ho umiestnite nad zrkadlo v kúpeľni alebo ako doplnkové osvetlenie na chodbe, vždy poskytne dostatok svetla na presnú a príjemnú viditeľnosť.

Kúpa svietidla VENUS LED KINKIT je investíciou do kvality a účinnosti. Tento výrobok spĺňa najvyššie štandardy a očakávania, čo sa týka dizajnu, materiálov a svetelného výkonu. Svojou jednoduchosťou a eleganciou doplní každý moderný interiér a zaručí, že váš priestor bude osvetlený efektívne a štýlovo.

Vyberte si svietidlo VENUS LED KINKIT 90 cm pre váš domov a užívajte si kvalitné a príjemné osvetlenie každý deň.

Farba produktuBiela
Napájanie230V
Príkon18W
Rozmery90cm
Teplota svetla4200K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu