Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO SHINE OBDĹŽNIK ČIERNE 11W LED IP44 KOV A PLAST MILAGRO

NÁSTENNÉ SVIETIDLO SHINE OBDĹŽNIK ČIERNE 11W LED IP44 KOV A PLAST MILAGRO

48.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9734
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 68

Nástenné svietidlo Shine obdĺžnik čierne 11W LED IP44 od značky Milagro je elegantným a moderným riešením pre osvetlenie vnútorných aj vonkajších priestorov. Toto svietidlo kombinuje estetický dizajn s vysokou funkčnosťou, čím poskytuje nielen svetlo, ale aj vylepšuje vizuálny dojem miestnosti alebo exteriéru.

Svietidlo je vyrobené z kombinácie kovu a plastu, čo zaručuje jeho trvanlivosť a odolnosť. Čierna farba dodáva svietidlu elegantný a nadčasový vzhľad, ktorý sa hodí do rôznych štýlov interiéru a exteriéru, od moderných až po klasické.

Výkon LED zdroja je 11W, čo zabezpečuje dostatočné osvetlenie pri nízkej spotrebe energie. LED technológia je známa svojou dlhou životnosťou a efektívnosťou, čo znamená, že svietidlo nielenže poskytuje kvalitné osvetlenie, ale je aj ekonomicky výhodné. Svetelný tok je optimálny pre vytvorenie príjemnej atmosféry, či už ide o obývaciu izbu, chodbu alebo vonkajšiu terasu.

Jedným z významných aspektov tohto svietidla je jeho IP44 ochrana, ktorá znamená, že je odolné voči prachu a striekajúcej vode. Táto vlastnosť umožňuje jeho použitie aj v prostredí s vyššou vlhkosťou, ako sú kúpeľne alebo vonkajšie priestory, bez obáv o jeho poškodenie.

Montáž svietidla je jednoduchá a rýchla, čo ocení každý domáci majster. Vďaka jeho univerzálnemu dizajnu a jednoduchému upevneniu je možné svietidlo umiestniť na rôzne typy stien a povrchov.

Svietidlo Shine obdĺžnik čierne 11W LED IP44 od Milagro je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu štýlu, kvality a funkčnosti. Jeho moderný dizajn, nízka spotreba energie, vysoká odolnosť a jednoduchá montáž ho robia ideálnym riešením pre širokú škálu použití. Tento produkt nie len osvetlí váš priestor, ale aj pridá hodnotu vášmu interiéru či exteriéru svojím elegantným a sofistikovaným vzhľadom.

 

Farba produktuČierna
Napájanie230V
Príkon11W
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu