Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 15W 68,5CM APP370-1W - CHRÓM

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 15W 68,5CM APP370-1W - CHRÓM

48.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9732
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 44

Nástenné svietidlo LED 15W 68,5CM APP370-1W - Chróm

Nástenné svietidlo LED APP370-1W je dokonalým príkladom nadčasového a elegantného dizajnu, ktorý prináša nielen vynikajúce osvetlenie, ale aj estetickú hodnotu do vášho priestoru. S výkonom 15W a dĺžkou 68,5 cm, toto svietidlo je navrhnuté tak, aby splnilo všetky vaše potreby na osvetlenie, či už ho použijete v kúpeľni nad zrkadlom, vo výklade obchodu alebo v kaderníckom salóne.

Jednou z najväčších predností tohto svietidla je jeho konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele. Tento materiál zabezpečuje nielen dlhú životnosť, ale aj odolnosť voči korózii a mechanickému poškodeniu. Chrómová povrchová úprava dodáva svietidlu moderný vzhľad, ktorý ľahko zapadne do akéhokoľvek interiéru a pridáva mu nádych luxusu.

LED technológia použitá v tomto svietidle zaručuje nízku spotrebu energie a dlhú životnosť. Svetlo je príjemné na oči a poskytuje dostatočný jas na to, aby ste mali jasný prehľad o svojom okolí. Okrem toho, LED osvetlenie nevytvára teplo, čo je obzvlášť dôležité v kúpeľňach a salónoch, kde sa vyžaduje chladnejšie prostredie.

Významnou vlastnosťou tohto modelu je jeho nastaviteľné rameno, ktoré umožňuje natáčanie v rozmedzí 180 stupňov. Táto flexibilita vám umožňuje nasmerovať svetlo presne tam, kde ho potrebujete. Či už chcete osvetliť obraz, ktorý visí na stene, alebo zvýrazniť určité časti miestnosti, nastaviteľné rameno vám poskytne všetky potrebné možnosti.

Toto svietidlo je ideálne nielen pre svoje praktické využitie, ale aj pre jeho estetický prínos. Jeho čisté línie a lesklý povrch zaručujú, že bude vynikajúcim doplnkom vo vašom dome alebo komerčnom priestore. Navyše, vďaka jeho univerzálnemu dizajnu, sa hodí do rôznych štýlov interiéru - od moderných až po klasické.

Inštalácia svietidla je jednoduchá a rýchla, čo znamená, že ho môžete bez problémov namontovať sami alebo s minimálnou pomocou. Vďaka tomu si môžete vychutnať jeho výhody takmer okamžite po jeho zakúpení.

Nástenné svietidlo LED 15W 68,5CM APP370-1W - Chróm je skutočne všestranným a efektívnym riešením pre vaše osvetľovacie potreby. Jeho elegantný dizajn, vysoká funkčnosť a kvalitná konštrukcia z neho robia ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá spoľahlivé a štýlové osvetlenie.

Farba produktuChróm
Napájanie230V
Príkon12W
Rozmery680 x 15 mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu