Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO 40CM APP836-1W - ZLATÉ

NÁSTENNÉ SVIETIDLO 40CM APP836-1W - ZLATÉ

47.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9730
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 58

Nástenné svietidlo 40 cm APP836-1W v zlatom prevedení je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú moderné, elegantné a nadčasové osvetlenie. Toto nástenné LED svietidlo je navrhnuté tak, aby poskytovalo optimálne osvetlenie pre rôzne prostredia, či už ide o kúpeľňovú zrkadlovú skrinku, obchodné priestory alebo kadernícke salóny.

Svietidlo APP836-1W sa vyznačuje čistými líniami a minimalistickým dizajnom, ktorý dokonale ladí s moderným interiérom. Jeho zlaté prevedenie dodáva priestoru luxusný a sofistikovaný vzhľad, ktorý sa hodí nielen do kúpeľní, ale aj do akéhokoľvek iného interiéru, kde je potrebné elegantné a štýlové osvetlenie.

Jednou z hlavných výhod tohto svietidla je jeho všestrannosť. Vďaka svojim kompaktným rozmerom a jednoduchému montážnemu systému ho možno ľahko nainštalovať nad zrkadlo alebo na stenu, kde poskytuje dostatok svetla na každodenné úkony. To je obzvlášť dôležité v kúpeľniach, kde je potrebné presné a jasné osvetlenie pre úpravu vzhľadu a líčenie.

LED technológia použitá v tomto svietidle zaručuje vysokú energetickú účinnosť a dlhú životnosť. LED žiarovky spotrebujú menej energie ako tradičné žiarovky, čo prispieva k zníženiu nákladov na elektrinu a zároveň šetrí životné prostredie. Svietidlo APP836-1W ponúka aj rovnomerné a príjemné svetlo, ktoré nevytvára nepríjemné tiene a je šetrné k očiam.

Svietidlo APP836-1W je tiež vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jeho odolnosť a dlhú životnosť. Zlatý lakovaný povrch je odolný voči vlhkosti a korózii, čo je obzvlášť dôležité v kúpeľňovom prostredí. Svietidlo je navrhnuté tak, aby odolalo každodennému opotrebovaniu a zachovalo si svoj elegantný vzhľad aj po mnohých rokoch používania.

Okrem svojej funkčnosti a estetického vzhľadu je svietidlo APP836-1W aj bezpečné na používanie. Spĺňa všetky bezpečnostné normy a je vybavené ochranou proti prehriatiu, čo zaručuje bezpečné a bezstarostné používanie.

V závere možno povedať, že nástenné svietidlo 40 cm APP836-1W v zlatom prevedení je vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá štýlové a funkčné osvetlenie. Jeho moderný dizajn, energetická účinnosť a vysoká kvalita robia z tohto svietidla ideálny doplnok do každého interiéru. Či už ho použijete v kúpeľni, v obchodnom priestore alebo v kaderníckom salóne, svietidlo APP836-1W vám poskytne spoľahlivé a elegantné osvetlenie.

Farba produktuzlatá
Napájanie230V
Rozmery40cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu