Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED VENUS 12W 840LM ČIERNA NEUTRÁL 60 CM

KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED VENUS 12W 840LM ČIERNA NEUTRÁL 60 CM

47.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9726
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 55

KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED VENUS 12W 840LM ČIERNA NEUTRÁL 60 CM

Popis produktu

Kúpeľňové nástenné svietidlo LED Venus je moderný a elegantný doplnok, ktorý prináša do vášho kúpeľňového priestoru štýlový dizajn a funkčné osvetlenie. Toto svietidlo je vybavené LED technológiou, ktorá poskytuje vysokú svetelnú účinnosť a zároveň je energeticky úsporná. S výkonom 12W a svetelným tokom 840 lumenov ponúka dostatočné osvetlenie pre vašu kúpeľňu, čím zaisťuje komfort a pohodlie pri každodenných činnostiach.

Dizajn a prevedenie

Svietidlo má minimalistický a moderný dizajn, ktorý sa hodí do každého kúpeľňového interiéru. Jeho čierna farba pridáva na elegancii a vytvára kontrastný prvok, ktorý môže zvýrazniť vzhľad vašej kúpeľne. S dĺžkou 60 cm je dostatočne veľké na to, aby poskytlo rovnomerné osvetlenie celej plochy zrkadla alebo iného dôležitého miesta.

Svetelný výkon a kvalita

Toto svietidlo poskytuje neutrálnu bielu farbu svetla, ktorá je ideálna pre kúpeľňové prostredie. Neutrálna biela farba svetla (okolo 4000K) je príjemná pre oči a zabezpečuje verné podanie farieb, čo je dôležité pri úlohách ako líčenie alebo holenie. S technológiou LED má toto svietidlo dlhú životnosť, čo znamená, že sa nebudete musieť často starať o výmenu žiaroviek.

Inštalácia a údržba

Svietidlo je navrhnuté pre jednoduchú inštaláciu na stenu, pričom je možné ho namontovať nad zrkadlo alebo vedľa neho, podľa vašich preferencií. Súčasťou balenia sú všetky potrebné montážne komponenty, čo umožňuje rýchlu a bezproblémovú inštaláciu. Údržba je tiež veľmi jednoduchá, pretože LED technológia nevyžaduje časté výmeny a povrch svietidla je ľahko čistiteľný.

Ekologický a ekonomický prínos

Používanie LED svietidla Venus prispieva k ochrane životného prostredia vďaka jeho nízkej spotrebe energie a dlhšej životnosti v porovnaní s tradičnými žiarovkami. Týmto spôsobom môžete ušetriť na nákladoch za elektrinu a zároveň prispieť k zníženiu odpadu.

Záver

Kúpeľňové nástenné svietidlo LED Venus 12W 840LM v čiernej farbe s neutrálnym svetlom je skvelou voľbou pre každého, kto hľadá štýlové, funkčné a úsporné riešenie osvetlenia do kúpeľne. Jeho moderný dizajn, vysoký svetelný výkon a jednoduchá inštalácia z neho robia ideálny doplnok pre každý kúpeľňový priestor.

 

Farba produktuČierna
Napájanie230V
Príkon12W
Rozmery60cm
Svetelný tok840lm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu