Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED NÁSTENNÉ SVIETIDLO DO KÚPEĽNE NAD ZRKADLO 9W 70CM APP366-1W CHRÓM

LED NÁSTENNÉ SVIETIDLO DO KÚPEĽNE NAD ZRKADLO 9W 70CM APP366-1W CHRÓM

39.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9724
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 66

LED Nástenné Svietidlo do Kúpeľne nad Zrkadlo 9W 70CM APP366-1W Chróm

Toto LED nástenné svietidlo je dokonalým riešením pre moderné kúpeľne, kde funkčnosť a štýl idú ruka v ruke. Svietidlo APP366-1W s výkonom 9W a dĺžkou 70 cm je navrhnuté tak, aby poskytovalo optimálne osvetlenie nad zrkadlom, čo je nevyhnutné pre každodennú hygienu a starostlivosť o pleť. Jeho nadčasový a elegantný dizajn ho predurčuje aj na použitie vo výkladoch obchodov či kaderníckych salónoch, kde sa kladie dôraz na perfektné osvetlenie.

Jedným z hlavných benefitov tohto svietidla je jeho nastaviteľné rameno, ktoré umožňuje úpravu uhla svietenia v dvoch bodoch. Táto flexibilita zabezpečuje, že svetlo dopadne presne tam, kde je to potrebné, čím sa zlepšuje viditeľnosť a znižuje sa riziko tieňov. Týmto spôsobom môžete nastaviť svietidlo tak, aby čo najlepšie vyhovovalo vašim potrebám, či už ide o osvetlenie zrkadla, obrazu, alebo iného miesta, ktoré vyžaduje zvýšenú viditeľnosť.

Moderný dizajn svietidla APP366-1W sa vyznačuje chrómovým povrchom, ktorý dodáva priestoru elegantný a sofistikovaný vzhľad. Chróm nielenže vyzerá skvele, ale je aj odolný voči vlhkosti, čo je obzvlášť dôležité v kúpeľňovom prostredí. LED technológia zabezpečuje nízku spotrebu energie a dlhú životnosť, čo znamená, že svietidlo je ekologickou a ekonomickou voľbou.

Svetelný výkon 9W je dostatočne silný na to, aby poskytoval jasné a rovnomerné osvetlenie, pričom zároveň šetrí energiu. Teplota svetla je prispôsobená tak, aby bola príjemná pre oči a zároveň dostatočne jasná pre detailnú prácu pred zrkadlom.

Farba produktuChróm
Napájanie230V
Príkon9W
Rozmery70cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu