Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 7W 55CM APP362-1W

NÁSTENNÉ SVIETIDLO LED 7W 55CM APP362-1W

43.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9708
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 49

Nástenné svietidlo LED 7W 55CM APP362-1W je dokonalým riešením pre moderné a funkčné osvetlenie. Toto nadčasové a elegantné svietidlo je ideálne ako osvetlenie do kúpeľne nad zrkadlo, čím zabezpečuje optimálne podmienky pre každodenné činnosti ako líčenie alebo holenie. Jeho štýlový a zároveň diskrétny dizajn umožňuje, aby sa bez problémov začlenilo do rôznych interiérových štýlov, čím pridáva na estetickej hodnote miestnosti.

Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, svietidlo APP362-1W nielen vyzerá skvele, ale aj zaručuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť. Materiál odoláva vlhkosti a korózii, čo je ideálne pre použitie v kúpeľniach, kde sú tieto vlastnosti obzvlášť dôležité. Oceľové telo svietidla dodáva miestnosti moderný a sofistikovaný vzhľad, pričom sa ľahko čistí a udržiava.

Jednou z hlavných výhod tohto svietidla je jeho nastaviteľnosť pomocou ramena, ktoré sa dá nastaviť o 180 stupňov. Táto flexibilita umožňuje presné nasmerovanie svetla tam, kde je to najviac potrebné, čo je ideálne pre osvetlenie obrazov, výkladov alebo pracovných priestorov v kaderníckych salónoch. Nastaviteľnosť svietidla zvyšuje jeho všestrannosť a umožňuje jeho použitie v rôznych situáciách a umiestneniach.

S výkonom 7W poskytuje dostatočne silné a jasné svetlo, ktoré je príjemné pre oči a vytvára komfortné prostredie. LED technológia je energeticky úsporná a ekologická, čo znamená nižšie náklady na elektrinu a dlhšiu životnosť v porovnaní s tradičnými žiarovkami. Navyše, LED svetlá sú známe svojou schopnosťou okamžitého zapnutia na plnú svietivosť, bez potreby zahrievania.

Svietidlo APP362-1W je nielen praktické, ale aj štýlové osvetlenie, ktoré pridáva hodnotu každej miestnosti. Či už ho používate v kúpeľni, nad zrkadlom, vo výkladoch alebo v kaderníckych salónoch, toto svietidlo splní všetky vaše požiadavky na kvalitné a esteticky príjemné osvetlenie. Jeho nadčasový dizajn a vysoká kvalita spracovania z neho robia ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá spoľahlivé a elegantné osvetlenie pre svoj interiér.

Farba produktuChróm
Napájanie230V
Príkon7W
Rozmery55cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu