Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED SVIETIDLO NAD ZRKADLO 10W - 40CM - NEUTRÁLNA BIELA

LED SVIETIDLO NAD ZRKADLO 10W - 40CM - NEUTRÁLNA BIELA

27.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9669

Stav skladu : 0
Externý sklad : 45

LED SVIETIDLO NAD ZRKADLO 10W - 40CM - NEUTRÁLNA BIELA

LED svietidlo nad zrkadlo 10W - 40CM v neutrálnom bielom prevedení je ideálnym riešením pre osvetlenie kúpeľňových zrkadiel. Svojím moderným a štýlovým dizajnom sa dokonale hodí do akéhokoľvek interiéru, pričom poskytuje kvalitné a rovnomerné osvetlenie, ktoré je dôležité pri každodennej hygiene alebo pri líčení.

Svietidlo je napájané priamo z elektrickej siete s napätím 230V, čo zaručuje jeho jednoduchú inštaláciu bez potreby dodatočných transformátorov alebo adaptérov. Vďaka svojej dĺžke 40 cm pokrýva dostatočne veľkú plochu zrkadla, čo minimalizuje tiene a zlepšuje viditeľnosť.

Jednou z hlavných výhod tohto svietidla je jeho ochrana IP44, ktorá zabezpečuje odolnosť proti vniknutiu vody a pary. Táto ochrana je kľúčová pre bezpečné používanie v kúpeľni, kde je vysoká vlhkosť a riziko striekajúcej vody.

Svietidlo využíva energeticky úspornú LED technológiu, ktorá poskytuje vysokú svietivosť pri nízkej spotrebe energie. Životnosť LED svetiel je výrazne dlhšia ako tradičných žiaroviek, čo znamená menej časté výmeny a úsporu nákladov na prevádzku.

Neutrálna biela farba svetla (okolo 4000K) ponúka prirodzené a príjemné osvetlenie, ktoré je ideálne pre každodenné použitie. Tento typ svetla je šetrný k očiam a pomáha znižovať únavu pri dlhodobom používaní.LED svietidlo nad zrkadlo 10W - 40CM je nielen praktické, ale aj estetické riešenie, ktoré zvyšuje komfort a funkčnosť kúpeľne. Je to ideálny doplnok pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a kvalitné osvetlenie pre svoje zrkadlá.

Farba produktuBiela
Napájanie230V
Príkon10W
Rozmery400 mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu