Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

1m LED RGB pásik COB 450 15W/m 12V IP20

1m LED RGB pásik COB 450 15W/m 12V IP20

10.50€
Dostupnosť: Na skalde
Kód tovaru: 7096

Stav skladu : 10
Externý sklad : 65

COB 450 LED pásik 15W/m RGB 12V IP20

 

COB 450 LED pásik 15W/m RGB 12V IP20 je moderné osvetľovacie riešenie, ktoré spája estetiku a praktickosť. Tento typ LED pásika využíva technológiu COB (Chip On Board), čo znamená, že LED čipy sú umiestnené priamo na doske plošných spojov. Táto technológia poskytuje niekoľko výhod oproti tradičným LED pásikom, vrátane rovnomernejšieho rozloženia svetla a vyššej svetelnej účinnosti.

COB 450 LED pásik má hustotu 450 LED čipov na meter, čo zaručuje veľmi vysokú svietivosť a súvislé svetlo bez viditeľných bodov, ktoré sú bežné pri iných typoch LED pásikov. Tento konkrétny model je RGB, čo znamená, že je schopný produkovať červené, zelené a modré svetlo. Vďaka tejto vlastnosti je možné vytvoriť širokú škálu farebných kombinácií, čo ho robí ideálnym pre dekoratívne osvetlenie, ako aj pre zvýraznenie určitých prvkov interiéru.

S príkonom 15W na meter je tento pásik dostatočne výkonný na to, aby poskytoval silné osvetlenie, avšak stále zostáva energeticky efektívny. Napájanie na 12V zaručuje bezpečnosť pri inštalácii aj používaní, čo je obzvlášť dôležité v prostrediach, kde môže byť vystavený deťom alebo domácim zvieratám.

IP20 stupeň krytia znamená, že pásik je určený pre použitie v interiéroch, kde nie je vystavený priamemu kontaktu s vodou alebo vysokou vlhkosťou. To z neho robí ideálny produkt pre obývačky, spálne, pracovné priestory alebo na osvetlenie políc a skriniek. Vďaka flexibilnému dizajnu môže byť LED pásik jednoducho inštalovaný na rôzne povrchy a prispôsobený konkrétnym tvarom a dĺžkam podľa potreby.

Jednoduchosť ovládania je zabezpečená možnosťou pripojenia k diaľkovému ovládaču alebo inteligentným domácim systémom, čo umožňuje zmenu farieb, intenzity svetla a rôznych svetelných efektov podľa nálady alebo potreby. Tento aspekt robí z COB 450 LED pásika nielen funkčný, ale aj zábavný prvok v každom interiéri.

Vzhľadom na všetky uvedené vlastnosti je COB 450 LED pásik 15W/m RGB 12V IP20 vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitné a flexibilné osvetlenie pre svoje domovy alebo pracovné prostredie. S jeho pomocou je možné jednoducho vytvoriť príjemnú atmosféru alebo zaujímavé svetelné akcenty, ktoré oživia každý priestor.

Cena za 1m. Objednávajte násobok 1m.

 

Farba produktuRGB
Napájanie12V DC
Pozorovací uhol180°
Počet diód450/m
Príkon15W/m
Rozmery5m x 10mm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu