Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Redukcia na stĺp osvetlenia, oblúk 60mm-60mm

Redukcia na stĺp osvetlenia, oblúk 60mm-60mm

30.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10635

Stav skladu : 0
Externý sklad : 47

Redukcia na stĺp osvetlenia, oblúk 60mm-60mm

 

Táto redukcia na stĺp osvetlenia je špecificky navrhnutá pre inštaláciu na stĺpy s priemerom 60 mm, pričom ponúka precízny prechod od rozmeru 100 x Ø60 mm až po 50 mm x Ø60 mm. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivé a odolné riešenie pre montáž osvetlenia, či už v mestských alebo priemyselných prostrediach.

Vyrobená je z pozinkovanej ocele s hrúbkou 1 mm, čo zaručuje dlhú životnosť a vysokú odolnosť voči korózii, čím sa stáva vhodnou pre použitie v rôznych klimatických podmienkach. Pozinkovaná oceľ poskytuje tiež ochranu pred mechanickým poškodením, čo zvyšuje celkovú spoľahlivosť produktu. Čierna farba nielenže dodáva redukcii moderný vzhľad, ale zároveň zabezpečuje jej lepšie estetické zapadnutie do rôznych prostredí, od historických zón až po moderné obytné či komerčné oblasti.

Redukcia je navrhnutá s uhlom sklonu 90°, čo umožňuje vertikálnu inštaláciu osvetlenia bez potreby ďalších nastavovaní. Tento dizajn zjednodušuje montáž a zaručuje presné nastavenie osvetlenia v požadovanom smere. Vďaka svojej konštrukcii je schopná uniesť maximálnu záťaž až do 20 kg, čo ju robí vhodnou pre širokú škálu osvetľovacích telies, vrátane väčších a ťažších svietidiel.

Celkové rozmery 100 x 60 mm zabezpečujú dostatočnú stabilitu a pevnosť celej inštalácie. Redukcia je kompatibilná s rôznymi typmi osvetľovacích systémov a poskytuje jednoduché a bezpečné pripojenie k stĺpom osvetlenia.

Tento produkt je výbornou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, estetické a jednoducho inštalovateľné riešenie pre svoje osvetľovacie projekty. S kvalitnou konštrukciou a vysokou odolnosťou voči vonkajším vplyvom poskytuje dlhodobé a bezproblémové používanie, čím uspokojuje potreby náročných zákazníkov.

Materiál: Pozinkovaná oceľ 1mm
Farba: Čierna
Celkové rozmery: 100 x 60 [mm]
Prechod: 100 x Ø60 [mm] až 50mm x Ø60
Uhol sklonu: 90°
Max. nosnosť: 20 [kg]

Farba produktuČierna
Rozmery100 x 60 [mm]
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu