Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Redukcia pre osvetľovací stožiar, oblúk 60mm-50mm

Redukcia pre osvetľovací stožiar, oblúk 60mm-50mm

30.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10634

Stav skladu : 0
Externý sklad : 47

Redukcia pre osvetľovací stožiar, oblúk 60mm-50mm

 

Redukcia pre osvetľovací stožiar je dôležitým prvkom v inštalácii verejného osvetlenia, ktorý umožňuje prispôsobenie priemeru stožiara alebo konzoly na potrebný rozmer svietidla alebo iného zariadenia. Táto konkrétna redukcia je vyrobená z pozinkovanej ocele s hrúbkou 1 mm, čo zaručuje vysokú odolnosť proti korózii a dlhú životnosť aj v náročných vonkajších podmienkach. Pozinkovaná oceľ poskytuje vynikajúcu ochranu pred poveternostnými vplyvmi, čím zabezpečuje spoľahlivú ochranu pred hrdzavením a inými formami poškodenia.

Redukcia je navrhnutá v elegantnej čiernej farbe, čo jej dodáva moderný a nenápadný vzhľad, ktorý sa ľahko integruje do akéhokoľvek prostredia. Farba nielenže zlepšuje estetický vzhľad, ale zároveň pridáva ďalšiu vrstvu ochrany voči vplyvom prostredia.

Celkové rozmery redukcie sú 100 x 60 mm, čo umožňuje jednoduchú a presnú montáž. Rozmery 100 x Ø60 mm umožňujú pripojenie k stožiarom s priemerom 60 mm, zatiaľ čo na druhej strane redukcia umožňuje pripojenie k zariadeniam s priemerom 50 mm, čím vytvára flexibilitu v inštalácii rôznych typov osvetľovacích zariadení. Uhol sklonu 90° poskytuje vertikálne a pevné pripojenie, čo je dôležité pre zabezpečenie stability svietidla alebo iného pripojeného zariadenia.

Maximálna nosnosť redukcie je 20 kg, čo je postačujúce pre väčšinu typických osvetľovacích zariadení. Tento parameter zaručuje bezpečné použitie a dlhodobú spoľahlivosť bez rizika preťaženia alebo mechanického poškodenia. Vďaka svojej robustnej konštrukcii a kvalitnému materiálu je táto redukcia ideálnym riešením pre mestské a priemyselné osvetlenie, kde je spoľahlivosť a odolnosť na prvom mieste.

Redukcia pre osvetľovací stožiar s týmito vlastnosťami je skvelou voľbou pre každého, kto hľadá kvalitné a trvácne riešenie pre inštaláciu vonkajšieho osvetlenia.


Materiál: Pozinkovaná oceľ 1mm
Farba: Čierna
Celkové rozmery: 100 x 60 [mm]
Redukcia: 100 x Ø60 [mm] až 50mm x Ø50
Uhol sklonu: 90°
Max. nosnosť: 20 [kg]

Farba produktuČierna
Rozmery50mm, 60mm
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu