Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Obojstranná páska na LED profily 9mm/5m

1.80€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10631

Stav skladu : 0
Externý sklad : 120

Obojstranná páska na LED profily 9mm/5m

 

Obojstranná páska na LED profily, o šírke 9 mm a dĺžke 5 metrov, je ideálnym riešením pre montáž LED osvetlenia na rôzne povrchy. Tento produkt sa vyznačuje vysokou kvalitou a funkčnosťou, čo ho robí výbornou voľbou pre profesionálov i domácich kutilov.

Typ tejto pásky je obojstranná pena, ktorá zabezpečuje silnú priľnavosť a dlhodobú spoľahlivosť. Pena má hrúbku 0,8 mm, čo poskytuje dostatočnú pružnosť a adaptabilitu na rôzne povrchy, zároveň však nezvyšuje profil pásky do takej miery, aby to ovplyvnilo estetický vzhľad inštalácie. Farba rozpery je zelená, čo zvyšuje viditeľnosť pri aplikácii a uľahčuje presné umiestnenie pásky na požadované miesto.

Páska je špeciálne navrhnutá pre použitie s hliníkovými a PVC profilmi, ktoré sú bežne používané pri inštalácii LED osvetlenia. Vďaka silnej priľnavosti je možné pásku použiť na pevné a trvácne upevnenie profilov bez potreby dodatočných upevňovacích prvkov, ako sú skrutky alebo klince. To umožňuje vytvoriť čistú a estetickú inštaláciu bez viditeľných upevňovacích prvkov.

Obojstranná páska je vhodná na použitie v interiéroch, ale aj v exteriéroch, vďaka svojej odolnosti voči vlhkosti a teplotným výkyvom. Páska odoláva rôznym podmienkam prostredia, vrátane vlhkosti a miernych chemikálií, čo zaručuje, že LED profily zostanú pevne na svojom mieste aj v náročnejších podmienkach.

Jednoduchá aplikácia tejto pásky spočíva v tom, že sa jednoducho odstráni ochranný papier, páska sa priloží na povrch a pevne pritlačí. Páska sa rýchlo a efektívne priľne k povrchu, čím zabezpečí bezpečnú a trvácnu inštaláciu. Na rozdiel od iných upevňovacích riešení je táto páska mimoriadne pohodlná a šetrí čas.

Vďaka svojej všestrannosti je táto obojstranná páska neoddeliteľnou súčasťou každej inštalácie LED osvetlenia. Spoľahlivosť, jednoduchá aplikácia a odolnosť voči rôznym podmienkam ju robia ideálnym riešením pre široké spektrum projektov. Bez ohľadu na to, či inštalujete LED osvetlenie v obývačke, kúpeľni alebo v exteriéri, táto páska zabezpečí, že všetko zostane na svojom mieste a vaša inštalácia bude vyzerať profesionálne.

Typ pásky: Obojstranná pena
Farba rozpery: Zelená
Hrúbka: 0,8 mm
Šírka: 9 mm
Dĺžka: 5 m
Určenie: Hliníkové a PVC profily

Farba produktuZelená
Rozmery9mm x 5m
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu