Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Záhradná solárna nástenná lampa TRANSFORMER LED IP65 15W 4000K Senzor Black Eko-Light

Záhradná solárna nástenná lampa TRANSFORMER LED IP65 15W 4000K Senzor Black Eko-Light

95.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10548

Stav skladu : 0
Externý sklad : 79

Záhradná solárna nástenná lampa TRANSFORMER LED IP65 15W 4000K Senzor Black Eko-Light

Záhradná solárna nástenná lampa Transformer LED IP65 15W 4000K so senzorom od značky EKO-LIGHT je skvelou voľbou pre osvetlenie exteriérov, či už ide o záhrady, terasy, dvory alebo vstupy do budov. Táto moderná lampa je navrhnutá tak, aby priniesla kombináciu funkčnosti a štýlu, pričom zohľadňuje ekologické aspekty.

Jedným z hlavných benefitov tejto lampy je jej solárny napájací systém, ktorý umožňuje jej prevádzku bez potreby pripojenia k elektrickej sieti. Vďaka tomu je lampa nielen ekologická, ale aj ekonomicky výhodná, keďže nevyžaduje žiadne prevádzkové náklady na elektrickú energiu. Integrovaný solárny panel absorbuje počas dňa slnečnú energiu, ktorá je následne ukladaná v batérii a využitá na nočné osvetlenie.

Lampa je vybavená LED svetelným zdrojom s výkonom 15W, čo zabezpečuje dostatočne silné a jasné svetlo. Svetlo má teplotu 4000K, čo znamená, že vyžaruje neutrálny biely odtieň, ktorý je ideálny pre osvetlenie vonkajších priestorov. LED technológia je známa svojou energetickou účinnosťou a dlhou životnosťou, čo zaisťuje, že lampa bude spoľahlivo fungovať dlhé roky.

IP65 ochrana garantuje, že lampa je odolná voči prachu a vode, čo je nevyhnutné pre exteriérové osvetlenie. Bez obáv ju môžete používať v rôznych poveternostných podmienkach, či už počas dažďa, sneženia alebo extrémnych teplôt.

Ďalšou výhodou je vstavaný pohybový senzor, ktorý automaticky zapína lampu pri detekcii pohybu v jej okolí. Tento prvok nielenže zvyšuje bezpečnosť, ale aj šetrí energiu, keďže lampa svieti iba vtedy, keď je to potrebné.

Dizajn lampy v čiernej farbe je elegantný a nenápadný, čo zaručuje, že sa hodí do akéhokoľvek exteriéru. Montáž je jednoduchá a rýchla, čo umožňuje ľahkú inštaláciu aj pre tých, ktorí nemajú technické skúsenosti.

Záhradná solárna nástenná lampa Transformer LED od EKO-LIGHT je skvelou investíciou pre tých, ktorí hľadajú efektívne a ekologické riešenie pre vonkajšie osvetlenie. Jej moderné funkcie a vysoká odolnosť ju predurčujú na dlhodobé a spoľahlivé používanie

 

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon15W
Teplota svetla4000K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu