Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED záhradná lampa Solárne nástenné svietidlo 8W ENDURA Flood Butterfly LEDVANCE

LED záhradná lampa Solárne nástenné svietidlo 8W ENDURA Flood Butterfly LEDVANCE

78.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10547

Stav skladu : 0
Externý sklad : 74

LED záhradná lampa Solárne nástenné svietidlo 8W ENDURA Flood Butterfly LEDVANCE

LED záhradná lampa solárne nástenné svietidlo 8W ENDURA FLOOD BUTTERFLY od spoločnosti LEDVANCE je moderným a efektívnym riešením pre osvetlenie vonkajších priestorov. Táto lampa kombinuje najnovšie technológie LED a solárnej energie, čo umožňuje osvetlenie záhrady, dvora či terasy bez potreby pripojenia k elektrickej sieti. Je to nielen ekologické, ale aj ekonomické riešenie, ktoré znižuje náklady na energiu.

Lampa ENDURA FLOOD BUTTERFLY je vybavená 8W LED modulom, ktorý poskytuje dostatočne silné a jasné svetlo, ideálne na osvetlenie väčších plôch. Svetlo je rozptýlené širokým uhlom, čo zaručuje rovnomerné osvetlenie bez tmavých miest. Farba svetla je neutrálna biela, čo je optimálna teplota pre vonkajšie osvetlenie, pretože neoslňuje a zároveň poskytuje dobrú viditeľnosť.

Jedným z kľúčových prvkov tohto svietidla je jeho solárny panel, ktorý počas dňa zhromažďuje slnečnú energiu a ukladá ju do integrovanej batérie. To znamená, že lampa sa automaticky zapne po západe slnka a poskytuje svetlo počas celej noci bez potreby manuálneho ovládania. Vďaka tejto funkcii je lampa veľmi praktická a nenáročná na údržbu.

Ďalšou výhodou lampy je jej odolná konštrukcia. Je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči poveternostným vplyvom, vrátane dažďa, snehu a UV žiarenia. Svietidlo je teda vhodné na použitie v rôznych klimatických podmienkach a zaručuje dlhú životnosť.

Montáž svietidla je jednoduchá a nevyžaduje špeciálne zručnosti. Môže byť pripevnené na stenu, plot alebo inú vertikálnu plochu, kde bude mať dostatok slnečného svetla na dobíjanie batérie. Dizajn lampy je moderný a esteticky príťažlivý, čo z nej robí nielen funkčný, ale aj dekoratívny prvok záhrady.

Celkovo je LED záhradná lampa solárne nástenné svietidlo 8W ENDURA FLOOD BUTTERFLY od LEDVANCE vynikajúcim riešením pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, úsporné a ekologické osvetlenie vonkajších priestorov. Je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú kombinovať funkčnosť a štýl vo svojom exteriéri.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon8W
Rozmery220.6 x 232 mm
Svetelný tok850lm
Teplota svetla4000K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu