Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Nástenná fasádna lampa ENDURA Style Solar Tossa Wall Sensor 6W 3000K LEDVANCE

Nástenná fasádna lampa ENDURA Style Solar Tossa Wall Sensor 6W 3000K LEDVANCE

72.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10546

Stav skladu : 0
Externý sklad : 66

Nástenná fasádna lampa ENDURA Style Solar Tossa Wall Sensor 6W 3000K LEDVANCE

Nástenná fasádna lampa Endura Style Solar Tossa Wall Sensor 6W 3000K od spoločnosti LEDVANCE je moderným a energeticky úsporným riešením pre vonkajšie osvetlenie. Tento elegantný svetelný zdroj kombinuje štýlový dizajn s vysokou funkčnosťou, čím sa stáva ideálnym doplnkom pre osvetlenie exteriéru domov, terás, záhrad či vstupov.

Jednou z hlavných výhod tejto lampy je jej solárny pohon. Vďaka integrovaným solárnym panelom nie je potrebné pripojenie na elektrickú sieť, čo umožňuje jednoduchú a flexibilnú inštaláciu na rôzne miesta, kde by inak bolo ťažké zabezpečiť prívod elektrickej energie. Lampa sa automaticky nabíja počas dňa a po zotmení poskytuje osvetlenie bez ďalších nákladov na energiu, čo prispieva k ekologickejšiemu životnému štýlu.

Endura Style Solar Tossa je vybavená zabudovaným senzorom pohybu, ktorý reaguje na pohyb v okolí lampy. Senzor zabezpečuje, že lampa svieti iba vtedy, keď je to potrebné, čo nielen zvyšuje bezpečnosť, ale aj predlžuje životnosť batérie a znižuje spotrebu energie. Svetelný výkon lampy je 6W, čo je postačujúce pre osvetlenie menších až stredne veľkých priestorov.

Teplota svetla 3000K znamená, že lampa vyžaruje príjemné teplé biele svetlo, ktoré je vhodné pre vytvorenie útulnej a príjemnej atmosféry vo vonkajšom prostredí. Vďaka svojmu modernému dizajnu a kvalitným materiálom, z ktorých je vyrobená, sa lampa dokonale hodí do rôznych architektonických štýlov.

Ďalšou výhodou je odolnosť voči poveternostným vplyvom, čo zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivý výkon aj v náročných vonkajších podmienkach. Lampa má krytie IP44, čo znamená, že je chránená pred striekajúcou vodou a prachom, čo je ideálne pre vonkajšie použitie.

Endura Style Solar Tossa je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu moderného dizajnu, úspornosti a funkčnosti. Je to investícia, ktorá prispieva k zvýšeniu komfortu a bezpečnosti vášho domova, pričom zároveň podporuje udržateľný spôsob života.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon6W
Rozmery160 x 173mm
Teplota svetla3000K
Farba svetlaTeplá biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu