Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Záhradná solárna nástenná lampa TRANSFORMER LED IP65 7W 4000K Sensor Black Eko-Light

Záhradná solárna nástenná lampa TRANSFORMER LED IP65 7W 4000K Sensor Black Eko-Light

62.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10539

Stav skladu : 0
Externý sklad : 68

Záhradná solárna nástenná lampa TRANSFORMER LED IP65 7W 4000K Sensor Black Eko-Light

Záhradná solárna nástenná lampa Transformer LED IP65 7W 4000K s pohybovým senzorom v čiernej farbe od značky EKO-LIGHT je moderným a praktickým riešením pre osvetlenie exteriérov. Tento produkt kombinuje estetický dizajn s pokročilými technológiami, čím prináša efektívne a ekologické osvetlenie vášho vonkajšieho priestoru.

Jednou z hlavných výhod tejto lampy je jej solárna technológia, ktorá umožňuje jej prevádzku bez potreby externého napájania. Lampa je vybavená kvalitným solárnym panelom, ktorý cez deň zhromažďuje slnečnú energiu a premieňa ju na elektrickú energiu. Táto energia je následne uložená v integrovanej batérii, ktorá zabezpečuje osvetlenie počas noci. To znamená, že lampa je nielen ekologická, ale aj ekonomicky výhodná, pretože nevyžaduje žiadne dodatočné náklady na energiu.

Lampa disponuje LED žiarovkou s výkonom 7W a farebnou teplotou 4000K, čo poskytuje príjemné neutrálné biele svetlo, ideálne pre osvetlenie záhrad, terás, chodníkov alebo iných vonkajších priestorov. Vďaka použitiu LED technológie je lampa mimoriadne energeticky úsporná a má dlhú životnosť, čo znižuje potrebu častej výmeny žiaroviek.

Kryt lampy je vyrobený z odolného materiálu s krytím IP65, čo znamená, že je úplne chránená pred prachom a vodou, takže je vhodná na použitie aj v náročných vonkajších podmienkach. Čierna farba krytu dodáva lampe moderný a elegantný vzhľad, ktorý sa hodí do rôznych štýlov exteriéru.

Ďalšou významnou funkciou tejto lampy je integrovaný pohybový senzor. Tento senzor deteguje pohyb v okolí lampy a automaticky zapne svetlo, čo zvyšuje bezpečnosť a pohodlie. Pohybový senzor zároveň šetrí energiu tým, že lampa svieti len vtedy, keď je to potrebné.

Záhradná solárna nástenná lampa Transformer LED IP65 7W 4000K s pohybovým senzorom je skvelou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé, ekologické a moderné osvetlenie pre vonkajšie priestory. Vďaka kombinácii solárnej energie, LED technológie, vysokého krytia IP65 a praktického pohybového senzora poskytuje lampa nielen dostatočné osvetlenie, ale aj dlhú životnosť a minimálne náklady na údržbu.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon7W
Teplota svetla4000K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu