Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Solar Multi-Function Wall Light 5V 12.5W RGB

Solar Multi-Function Wall Light 5V 12.5W RGB

40.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10534

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

SOLÁRNA MULTIFUNKČNÁ NÁSTENNÁ LAMPA 5V 12,5W RGB

Solárna multifunkčná nástenná lampa s výkonom 12,5W je moderným a ekologickým riešením pre osvetlenie exteriéru aj interiéru. Tento typ osvetlenia využíva slnečnú energiu na nabíjanie zabudovaných batérií, čo znamená, že nie je potrebné pripojenie na elektrickú sieť. Lampa je vybavená solárnym panelom s výstupným napätím 5V, ktorý efektívne premieňa slnečné lúče na energiu a zaručuje dlhodobú prevádzku aj pri zníženom slnečnom žiarení.

Jedným z najväčších benefitov tejto lampy je jej multifunkčnosť. Okrem bežného bieleho svetla ponúka aj RGB režim, ktorý umožňuje výber z rôznych farieb svetla. Týmto spôsobom môže lampa vytvoriť rôzne atmosféry podľa vašich preferencií alebo potrieb. RGB režim je ideálny na vytváranie dekoratívneho osvetlenia počas večierkov, osláv alebo jednoducho na oživenie vonkajšieho priestoru.

Inštalácia lampy je mimoriadne jednoduchá a nevyžaduje žiadne zložité elektrické práce. Lampa sa jednoducho pripevní na stenu, kde bude mať prístup k slnečnému žiareniu. Je odolná voči poveternostným podmienkam, čo zaručuje dlhú životnosť aj v náročných klimatických podmienkach. Vďaka svojej robustnej konštrukcii je odolná voči vode, prachu a extrémnym teplotám.

Lampa je tiež vybavená pohybovým senzorom, ktorý automaticky zapína svetlo pri zaznamenaní pohybu v okolí. Tento senzor zvyšuje bezpečnosť a komfort používateľa, pretože osvetlí okolie len vtedy, keď je to potrebné, čím šetrí energiu. Batéria, ktorá je súčasťou lampy, má dostatočnú kapacitu na zabezpečenie dlhodobej prevádzky aj počas dlhších nocí.

Z hľadiska dizajnu je solárna multifunkčná nástenná lampa navrhnutá tak, aby bola nenápadná, no zároveň elegantná. Je dostupná v rôznych farebných variantoch, ktoré sa ľahko prispôsobia vzhľadu vášho domu alebo záhrady. Kombinácia funkčnosti, ekológie a dizajnu robí túto lampu ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú moderné a úsporné osvetlenie.

Solárna multifunkčná nástenná lampa 5V 12,5W RGB je vynikajúcim doplnkom pre každú domácnosť alebo komerčný priestor. Ponúka dlhodobú úsporu energie, jednoduchú inštaláciu a pridanú hodnotu v podobe dekoratívneho osvetlenia. Nech už ju použijete na osvetlenie terasy, záhrady, alebo vstupných priestorov, táto lampa zaručí kvalitné osvetlenie a moderný vzhľad.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon12.5W
Rozmery350x266x28mm
Svetelný tok1200lm
Teplota svetla6000K
Farba svetlaStudená biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP54
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu