Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Záhradná solárna nástenná lampa WINGS LED IP54 2W 6000K senzor pohybu

Záhradná solárna nástenná lampa WINGS LED IP54 2W 6000K senzor pohybu

39.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10533

Stav skladu : 0
Externý sklad : 62

Záhradná solárna nástenná lampa WINGS LED IP54 2W 6000K Sensor Black Eko-Light

Záhradná solárna nástenná lampa WINGS LED IP54 2W 6000K Sensor Black od značky EKO-LIGHT je vynikajúcou voľbou pre osvetlenie vonkajších priestorov, ako sú záhrady, terasy, balkóny, alebo chodníky. Tento produkt spája moderný dizajn s funkčnosťou, čím ponúka nielen estetický doplnok, ale aj praktické riešenie pre osvetlenie exteriéru.

Lampa WINGS LED je vybavená solárnym panelom, ktorý umožňuje lampu napájať slnečnou energiou. To znamená, že na jej prevádzku nie je potrebné žiadne elektrické pripojenie, čo prispieva k ekologickosti a úspore energie. Lampa sa počas dňa nabíja a v noci automaticky rozsvieti, čím zabezpečuje osvetlenie aj v tmavých večerných hodinách.

Lampa má výkon 2W a farebnú teplotu 6000K, čo znamená, že produkuje studené biele svetlo, ktoré je ideálne na osvetlenie vonkajších priestorov, pretože poskytuje jasné a ostré svetlo. Taktiež je vybavená pohybovým senzorom, ktorý automaticky zapne svetlo, keď zaznamená pohyb v blízkosti. Tento senzor je veľmi užitočný, pretože šetrí energiu tým, že osvetlenie zapína iba vtedy, keď je to potrebné.

Krytie IP54 zaručuje, že lampa je odolná voči prachu a striekajúcej vode, čo je veľmi dôležité pri vonkajšom použití. Môžete ju teda bez obáv inštalovať na miestach, kde je vystavená rôznym poveternostným vplyvom.

Lampa je čiernej farby, čo jej dodáva moderný a elegantný vzhľad, ktorý ľahko zapadne do akéhokoľvek exteriérového prostredia. Vďaka svojmu kompaktnému dizajnu nezaberá veľa miesta a jednoducho sa inštaluje na stenu.

Produkt WINGS LED od EKO-LIGHT je teda ideálnym riešením pre všetkých, ktorí hľadajú spoľahlivé, energeticky úsporné a ekologické osvetlenie pre svoj vonkajší priestor. Kombinácia solárnej energie, pohybového senzora a odolnosti voči nepriaznivým podmienkam zaručuje, že táto lampa bude slúžiť dlhodobo a bezproblémovo. Jej moderný dizajn navyše dodá vášmu vonkajšiemu prostrediu štýl a sofistikovanosť.

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon2W
Rozmery154 x 98mm
Teplota svetla6000K
Farba svetlaStudená biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP54
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu