Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Záhradná solárna nástenná lampa BUTTERFLY LED IP65 3,2 W 4000K Sensor

Záhradná solárna nástenná lampa BUTTERFLY LED IP65 3,2 W 4000K Sensor

38.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10531

Stav skladu : 0
Externý sklad : 74

Záhradná solárna nástenná lampa BUTTERFLY LED IP65 3,2 W 4000K Sensor White Eco-Light

Záhradná solárna nástenná lampa Butterfly LED IP65 od výrobcu Eco-Light je moderné osvetlenie, ktoré prináša štýlový a zároveň ekologický prvok do vášho vonkajšieho priestoru. Táto lampa kombinuje elegantný dizajn s vysokou funkčnosťou, čo ju robí ideálnym riešením pre osvetlenie záhrad, terás, balkónov, príjazdových ciest alebo iných exteriérových plôch.

Lampa Butterfly je vybavená LED diódami s výkonom 3,2 W a teplotou svetla 4000K, čo zodpovedá neutrálnemu bielému svetlu. Tento typ svetla je veľmi príjemný na oči a poskytuje dostatočné osvetlenie bez toho, aby bolo príliš ostré alebo unavujúce. LED technológia je zároveň energeticky úsporná a má dlhú životnosť, čo zaručuje nízke prevádzkové náklady a minimálnu údržbu.

Jednou z kľúčových výhod tejto lampy je jej solárne napájanie. Vďaka integrovanému solárnemu panelu lampa čerpá energiu priamo zo slnka, čo znamená, že nie je potrebné žiadne elektrické pripojenie. Táto funkcia robí inštaláciu veľmi jednoduchou a flexibilnou, pretože lampu môžete umiestniť prakticky kdekoľvek, kde dopadá slnečné svetlo. Solárny panel je dostatočne výkonný na to, aby za denného svetla úplne nabil batériu, ktorá potom lampu napája počas noci.

Lampa je tiež vybavená integrovaným pohybovým senzorom, ktorý automaticky zapne svetlo, keď deteguje pohyb v blízkosti. Tento senzor zvyšuje bezpečnosť vášho domova, pretože svetlo sa rozsvieti pri každom priblížení osoby, čo môže odradiť potenciálnych votrelcov. Okrem toho je to aj praktická funkcia, ktorá vám osvetlí cestu bez potreby manuálneho zapínania svetla.

Lampa Butterfly je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú jej odolnosť voči poveternostným vplyvom. Je certifikovaná stupňom ochrany IP65, čo znamená, že je úplne odolná voči prachu a chránená pred silnými prúdmi vody. Vďaka tomu môžete túto lampu bez obáv používať vonku aj v náročnejších klimatických podmienkach.

V neposlednom rade, lampa má elegantný biely dizajn, ktorý sa ľahko prispôsobí rôznym štýlom exteriéru a pridá vášmu vonkajšiemu priestoru moderný a čistý vzhľad. Záhradná solárna nástenná lampa Butterfly LED IP65 je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú kombináciu štýlového osvetlenia, jednoduchej inštalácie a ekologickej prevádzky.

 

Farba produktuSivá
NapájanieSolárne
Príkon3.2W
Teplota svetla4000K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu