Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Záhradná solárna nástenná lampa IP54 4W 3000K + Senzor pohybu

Záhradná solárna nástenná lampa IP54 4W 3000K + Senzor pohybu

37.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10528

Stav skladu : 0
Externý sklad : 62

Záhradná solárna nástenná lampa ALF LED IP54 4W 3000K Sensor Black Eko-Light

Záhradná solárna nástenná lampa ALF LED IP54 4W 3000K Sensor Black od značky Eko-Light je moderné a ekologické riešenie pre osvetlenie vonkajších priestorov. Táto lampa kombinuje pokročilé technológie s elegantným dizajnom, čím poskytuje nielen funkčnosť, ale aj estetickú hodnotu pre vašu záhradu, terasu alebo iné vonkajšie priestory.

Jedným z hlavných benefitov tejto lampy je jej solárne napájanie. Solárny panel na vrchu zariadenia efektívne premieňa slnečné svetlo na elektrickú energiu, ktorú uchováva v integrovanom batériovom module. Tento systém zaručuje, že lampa svieti aj po západe slnka bez potreby pripojenia k elektrickej sieti, čo prispieva k úspore energie a znižuje prevádzkové náklady.

Lampa je vybavená LED svetelným zdrojom s výkonom 4W, ktorý poskytuje teplé biele svetlo s farebnou teplotou 3000K. Tento teplý odtieň svetla vytvára príjemnú a útulnú atmosféru, ideálnu pre večerné posedenia vonku. LED technológia je známa svojou vysokou energetickou účinnosťou a dlhou životnosťou, čo znamená, že lampa bude spoľahlivo slúžiť dlhé roky bez potreby výmeny žiaroviek.

Lampa ALF LED IP54 je navrhnutá s dôrazom na odolnosť voči vonkajším vplyvom. Krytie IP54 zabezpečuje ochranu pred prachom a striekajúcou vodou, čo zaručuje jej bezproblémovú prevádzku aj v náročnejších poveternostných podmienkach. Telo lampy je vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré odolávajú korózii a zabezpečujú dlhú životnosť zariadenia.

Senzor pohybu, ktorý je súčasťou tejto lampy, zvyšuje jej funkčnosť. Lampa sa automaticky zapne, keď zaznamená pohyb v blízkosti, čo je ideálne pre zabezpečenie bezpečnosti okolo vášho domova alebo pre osvetlenie chodníkov a vstupov. Toto inteligentné riešenie nielen zlepšuje komfort, ale aj šetrí energiu, keďže lampa svieti len vtedy, keď je to potrebné.

Čierny dizajn lampy je elegantný a univerzálny, ľahko zapadne do akéhokoľvek exteriéru. Čisté línie a minimalistický štýl robia z tejto lampy nielen praktický, ale aj dekoratívny prvok vo vašej záhrade.

Záhradná solárna nástenná lampa ALF LED IP54 4W 3000K Sensor Black od Eko-Light je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, úsporné a estetické riešenie pre osvetlenie vonkajších priestorov.

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon4W
Rozmery169 x 112mm
Teplota svetla3000K
Farba svetlaTeplá biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP54
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu