Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Solar Multi-Function Wall Light 5.5V 5W 5W Studená biela

Solar Multi-Function Wall Light 5.5V 5W 5W Studená biela

37.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10526

Stav skladu : 0
Externý sklad : 44

SOLÁRNA MULTIFUNKČNÁ NÁSTENNÁ LAMPA 5,5V 5W STUDENÁ BIELA

Táto solárna multifunkčná nástenná lampa je moderným riešením osvetlenia, ktoré spája ekologický prístup so štýlovým dizajnom a praktickou funkčnosťou. Lampa je navrhnutá tak, aby zabezpečila efektívne osvetlenie exteriéru vášho domu, záhrady, terasy alebo iného vonkajšieho priestoru bez potreby pripojenia k elektrickej sieti.

Srdcom tohto zariadenia je vysoko účinný solárny panel s napätím 5,5V a výkonom 5W, ktorý premieňa slnečné svetlo na elektrickú energiu. Tento panel umožňuje lampe pracovať nezávisle na sieťovom napájaní, čím šetrí energiu a znižuje náklady na prevádzku. Vstavaná batéria sa počas dňa nabíja, aby mohla v noci napájať lampu, ktorá svieti studeným bielym svetlom s výkonom 5W. Tento typ svetla je ideálny pre osvetlenie vonkajších priestorov, pretože poskytuje jasné a ostré osvetlenie, ktoré zlepšuje viditeľnosť a zároveň dodáva moderný vzhľad.

Lampa je vybavená integrovaným senzorom pohybu, ktorý zabezpečuje, že sa svetlo zapne iba vtedy, keď je to potrebné. Tento prvok zvyšuje bezpečnosť a zároveň predlžuje životnosť batérie, pretože svetlo sa automaticky vypína, keď v okolí nie je zaznamenaný pohyb. Táto funkcia je obzvlášť užitočná na miestach, kde je potrebné zabezpečiť osvetlenie len v prípade potreby, napríklad pri vchodových dverách alebo na chodníkoch.

Telo lampy je vyrobené z odolných materiálov, ktoré sú navrhnuté tak, aby odolávali rôznym poveternostným podmienkam. Je vodotesná, odolná voči prachu a UV žiareniu, čo zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivú prevádzku aj v náročných vonkajších podmienkach.

Inštalácia lampy je jednoduchá a nevyžaduje špeciálne nástroje ani odborné znalosti. Môže byť namontovaná na stenu, plot alebo iný pevný povrch, pričom jej kompaktný dizajn a moderný vzhľad sa ľahko integrujú do akéhokoľvek vonkajšieho prostredia.

Solárna multifunkčná nástenná lampa je vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé a ekologické riešenie vonkajšieho osvetlenia. Jej kombinácia vysokého výkonu, automatizácie a odolnosti robí z tohto produktu praktickú a esteticky príjemnú investíciu do vášho domova či záhrady.

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Pozorovací uhol60
Príkon5W
Rozmery350x140x28mm
Svetelný tok1000lm
Teplota svetla6000K
Farba svetlaStudená biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP54
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu