Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Solárne nástenné svietidlo 1,5W LEDVANCE

Solárne nástenné svietidlo 1,5W LEDVANCE

32.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10524

Stav skladu : 0
Externý sklad : 64

Solárne nástenné svietidlo 1,5W LEDVANCE

LED záhradná lampa s názvom Solárne nástenné svietidlo Endura Flood Butterfly od spoločnosti LEDVANCE je moderným a energeticky úsporným riešením pre osvetlenie exteriéru vášho domu, záhrady alebo terasy. Tento elegantný a funkčný produkt kombinuje moderný dizajn s praktickými vlastnosťami, ktoré zaručujú efektívne a dlhotrvajúce osvetlenie vonkajších priestorov.

Jednou z hlavných výhod tejto záhradnej lampy je jej solárny pohon. To znamená, že na svoju prevádzku nevyžaduje žiadne externé napájanie zo siete, ale energiu získava priamo zo slnečného žiarenia. Integrovaný solárny panel počas dňa absorbuje slnečné svetlo a ukladá energiu do batérie, ktorá potom napája LED svetlo v noci. Tento systém nielenže šetrí energiu, ale tiež prispieva k ochrane životného prostredia, keďže využíva obnoviteľné zdroje energie.

Lampa je vybavená 1,5 W LED svetlom, ktoré poskytuje dostatočne silné a jasné osvetlenie pre vaše vonkajšie priestory. LED technológia je známa svojou dlhou životnosťou a nízkou spotrebou energie, čo znamená, že sa nemusíte obávať častého menenia žiaroviek ani vysokých nákladov na elektrinu.

Endura Flood Butterfly má tiež senzor pohybu, ktorý zvyšuje jej praktickosť. Svetlo sa automaticky zapne, keď senzor deteguje pohyb v blízkosti, čo je ideálne pre zvýšenie bezpečnosti okolo vášho domu alebo záhrady. Tento senzor tiež šetrí energiu, pretože svetlo svieti iba vtedy, keď je to potrebné.

Odolnosť proti poveternostným vplyvom je ďalším dôležitým aspektom tejto záhradnej lampy. Je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré zabezpečujú jej ochranu pred dažďom, snehom a inými nepriaznivými podmienkami. Vďaka tomu je ideálnou voľbou pre celoročné používanie vonku.

LED záhradná lampa Solárne nástenné svietidlo Endura Flood Butterfly od LEDVANCE je skvelým doplnkom každého vonkajšieho priestoru, ktorý kombinuje štýl, účinnosť a udržateľnosť.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon1.5W
Rozmery144.5 x 96mm
Svetelný tok220lm
Teplota svetla4000K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP65
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu