Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED Solar nástenná lampa so senzorom pohybu 2w Teplá biela

LED Solar nástenná lampa so senzorom pohybu 2w Teplá biela

32.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10522

Stav skladu : 0
Externý sklad : 47

LED Solar nástenná lampa so senzorom pohybu  2w Teplá biela

LED solárne nástenné svetlo so senzorom pohybu s výkonom 2W a teplou bielou farbou je ideálnym riešením pre osvetlenie vonkajších priestorov, ako sú záhrady, dvory, terasy či vchody do domu. Tento moderný a ekologický výrobok kombinuje výhody solárneho napájania a LED technológie, čím zaručuje dlhú životnosť, nízku spotrebu energie a jednoduchú inštaláciu bez potreby pripojenia k elektrickej sieti.

Solárne napájanie je hlavnou prednosťou tohto produktu. Svetlo je vybavené solárnym panelom, ktorý cez deň zachytáva slnečnú energiu a ukladá ju do vstavaného akumulátora. Po zotmení sa svetlo automaticky zapne a poskytuje jemné osvetlenie, ktoré je ideálne na orientáciu v tme alebo na zvýšenie bezpečnosti. Výhodou je, že svetlo funguje nezávisle na elektrickej sieti, čo znamená nulové náklady na energiu a možnosť inštalácie kdekoľvek vonku.

LED technológia je známa svojou vysokou energetickou účinnosťou a dlhou životnosťou. Svetlo s výkonom 2W dokáže osvetliť okolie dostatočne silným svetlom s teplým bielym odtieňom, ktorý vytvára príjemnú a útulnú atmosféru. Teplá biela farba je ideálna pre vonkajšie osvetlenie, pretože nevytvára ostré a nepríjemné svetlo, ale skôr jemne rozjasňuje okolie, čo prispieva k celkovej pohode.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou tohto svetla je senzor pohybu. Tento senzor je navrhnutý tak, aby detekoval pohyb v blízkosti svetla a automaticky ho zapol. To je obzvlášť užitočné pri príchode domov v noci alebo pri monitorovaní pohybu v okolí vášho domu. Senzor pohybu zvyšuje bezpečnosť a znižuje spotrebu energie, pretože svetlo sa rozsvieti len vtedy, keď je to potrebné.

Montáž tohto svetla je mimoriadne jednoduchá. Svetlo sa jednoducho pripevní na stenu pomocou skrutiek alebo lepiacej pásky, ktorá je často súčasťou balenia. Solárny panel je integrovaný priamo na svetle, čo uľahčuje jeho umiestnenie a optimalizáciu pre čo najlepšie zachytenie slnečného svetla.

Vďaka svojim vlastnostiam je toto LED solárne nástenné svetlo ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ekologické a ekonomické riešenie vonkajšieho osvetlenia. Jeho kombinácia solárneho napájania, LED technológie a senzoru pohybu zaručuje, že budete mať spoľahlivé a efektívne osvetlenie, ktoré prispieva k zníženiu vašej uhlíkovej stopy a zároveň poskytuje vysokú úroveň bezpečnosti a komfortu.

 

Farba produktuChróm
NapájanieSolárne
Pozorovací uhol110°
Príkon2W
Rozmery142x125x188 mm
Svetelný tok200lm
Teplota svetla3000K
Farba svetlaTeplá biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
StmievanieNie
CertifikátyCE RoHS
CRI80
Počet cyklov ZAP/VYP25 000x
Pridajte hodnotenie produktu