Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Solar Multi-Function Wall Light 5.5V 1.8W 1.8 W Studená biela

Solar Multi-Function Wall Light 5.5V 1.8W 1.8 W Studená biela

29.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10518

Stav skladu : 0
Externý sklad : 65

Solar Multi-Function Wall Light 5.5V 1.8W 1.8 W Studená biela

SOLÁRNA MULTIFUNKČNÁ NÁSTENNÁ LAMPA 5,5V 1,8W STUDENÁ BIELA

Úvod

Solárne osvetlenie predstavuje inovatívne riešenie pre exteriérové osvetlenie, ktoré šetrí energiu a je ekologicky šetrné. Optonica, renomovaný výrobca osvetľovacej techniky, prináša na trh solárnu multifunkčnú nástennú lampu s označením 5,5V 1,8W. Tento produkt je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky moderných domácností a komerčných priestorov na efektívne osvetlenie a zároveň minimalizoval náklady na elektrickú energiu.

Technické špecifikácie

  • Výkon: 1,8W
  • Napätie: 5,5V
  • Rozmery: 160x130x28mm
  • Svetelný tok: 500 lumenov
  • Teplota svetla: 6000 °K (studená biela)
  • Uhol osvetlenia: 60°
  • Krytie: IP54

Výhody a vlastnosti produktu

Jednou z najväčších výhod tejto lampy je jej solárne napájanie, ktoré umožňuje jej inštaláciu na miestach bez dostupnosti elektrickej siete. Vďaka solárnemu panelu s výkonom 5,5V je lampa schopná efektívne zhromažďovať slnečnú energiu počas dňa a následne ju využívať na osvetlenie počas noci.

Svetelný tok 500 lm zabezpečuje dostatočné osvetlenie pre menšie exteriérové priestory, ako sú chodníky, záhrady, alebo vstupné priestory domov a budov. Teplota svetla 6000 °K vytvára jasné, studené biele svetlo, ktoré je ideálne pre zvýraznenie detailov a zlepšenie viditeľnosti v noci.

Inštalácia a použitie

Lampa má kompaktné rozmery 160x130x28mm, čo umožňuje jednoduchú a flexibilnú inštaláciu na rôzne typy povrchov. Krytie IP54 zaručuje ochranu proti prachu a striekajúcej vode, takže je vhodná pre vonkajšie použitie aj v náročnejších poveternostných podmienkach.

Uhol osvetlenia 60° je optimalizovaný pre osvetlenie špecifických zón bez zbytočného rozptylu svetla, čím sa zvyšuje efektivita osvetlenia a minimalizuje svetelné znečistenie.

Ekologické a ekonomické prínosy

Solárna multifunkčná nástenná lampa je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí chcú znížiť svoju uhlíkovú stopu a zároveň šetriť na nákladoch za elektrickú energiu. Vďaka využívaniu obnoviteľných zdrojov energie, ako je slnečná energia, tento produkt prispieva k ochrane životného prostredia.

Záver

Optonica ponúka spoľahlivý, ekonomický a ekologický produkt, ktorý je ideálny pre osvetlenie exteriérových priestorov. Solárna multifunkčná nástenná lampa 5,5V 1,8W je skvelou investíciou do modernej a udržateľnej domácnosti alebo komerčného priestoru. S jej pomocou získate kvalitné osvetlenie bez potreby dodatočných nákladov na energiu a zároveň prispejete k ochrane našej planéty.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Pozorovací uhol60 °
Príkon1.8W
Rozmery160x130x28mm
Teplota svetla6000K
Farba svetlaStudená biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP54
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu