Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

Solárne záhradné nástenné svietidlo LED 5,5 W 4000K Fasádna lampa čierna SOLARIS 3 Kobi

Solárne záhradné nástenné svietidlo LED 5,5 W 4000K Fasádna lampa čierna SOLARIS 3 Kobi

20.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10506

Stav skladu : 0
Externý sklad : 44

Solárne záhradné nástenné svietidlo LED 5,5 W 4000K Fasádna lampa čierna SOLARIS 3 Kobi

Solárne záhradné nástenné svietidlo LED 5,5 W 4000K s názvom Solaris 3 od značky KOBI je moderné a ekologické osvetlenie určené pre vonkajšie použitie. Toto svietidlo je ideálne na osvetlenie fasád, záhrad, terás, alebo vstupných priestorov domov. Čierna farba svietidla dodáva elegantný vzhľad a je vhodná do rôznych architektonických štýlov, či už ide o moderné alebo tradičné budovy.

Jedným z hlavných benefitov tohto svietidla je jeho solárny panel, ktorý umožňuje bezdrôtové napájanie. Vďaka solárnemu panelu je svietidlo úplne nezávislé od elektrickej siete, čo prináša úsporu energie a znižuje náklady na prevádzku. Vstavaná batéria sa cez deň nabíja slnečným svetlom a v noci poskytuje dostatočné osvetlenie. S maximálnym výkonom 5,5 W poskytuje svetlo s teplotou 4000K, čo je prirodzené biele svetlo, ktoré vytvára príjemnú a neutrálnu atmosféru.

Svietidlo Solaris 3 je vybavené vysoko kvalitnými LED diódami, ktoré zaručujú dlhú životnosť a stabilný svetelný výkon. LED technológia je známa svojou energetickou účinnosťou a nízkymi prevádzkovými nákladmi, čo robí toto svietidlo ekologickým riešením pre vaše osvetlenie. Navyše, vďaka svojej odolnej konštrukcii a krytiu IP44 je svietidlo chránené pred prachom a striekajúcou vodou, čo zaručuje dlhodobú spoľahlivosť aj v náročných vonkajších podmienkach.

Inštalácia svietidla je jednoduchá a nevyžaduje špeciálne náradie alebo odborné znalosti. Stačí ho upevniť na stenu na požadovanom mieste, kde bude mať prístup k slnečnému žiareniu, a svietidlo sa postará o všetko ostatné. Je to skvelá voľba pre tých, ktorí hľadajú jednoduché a efektívne riešenie na osvetlenie vonkajších priestorov bez potreby zložitých elektroinštalácií.

Celkový dizajn a funkčnosť solárneho záhradného nástenného svietidla Solaris 3 robia z tohto produktu ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá spoľahlivé, ekonomické a ekologické vonkajšie osvetlenie.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Príkon5.5W
Rozmery177 x 162mm
Teplota svetla4000K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu