Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED Solar Light - White EQUIV. 1W Studená biela

LED Solar Light - White EQUIV. 1W Studená biela

18.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10505

Stav skladu : 0
Externý sklad : 65

LED Solar Light - White EQUIV. 1W Studená biela

LED solárna lampa od výrobcu Optonica je moderné a ekologické riešenie pre vonkajšie osvetlenie. Tento produkt s názvom "LED SOLAR LIGHT - WHITE EQUIV. 1W STUDENÁ BIELA" je určený pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé, energeticky úsporné a jednoducho inštalovateľné osvetlenie.

Hlavné vlastnosti:

  • Výrobca: Optonica je renomovaná značka, známa svojimi kvalitnými svetelnými riešeniami.
  • Výkon: Toto LED osvetlenie má výkon zodpovedajúci 1W klasickej žiarovky, čo je dostatočné pre osvetlenie menších vonkajších priestorov.
  • Svetelný tok: Lampa poskytuje svetelný tok 60 lumenov, čo je dostatočné pre orientačné osvetlenie, osvetlenie chodníkov, záhrad alebo iných vonkajších priestorov.
  • Teplota svetla: Svetelná teplota 6000 °K označuje studenú bielu farbu svetla, ktorá je ideálna pre osvetlenie, kde je potrebná jasnosť a dobrá viditeľnosť.
  • Krytie: Krytie IP44 zabezpečuje, že lampa je odolná voči striekajúcej vode a prachu, čo je ideálne pre vonkajšie použitie.

Výhody LED solárnej lampy:

  1. Energetická úspora: Lampa využíva solárnu energiu, čo znamená, že nevyžaduje pripojenie k elektrickej sieti. Solárny panel na vrchu lampy zbiera počas dňa energiu zo slnečného žiarenia a ukladá ju do integrovanej batérie, čím zabezpečuje osvetlenie počas noci.
  2. Ekologické riešenie: Solárne osvetlenie je ekologicky šetrné, pretože využíva obnoviteľnú energiu zo slnka, čo znižuje uhlíkovú stopu a spotrebu fosílnych palív.
  3. Jednoduchá inštalácia: Montáž lampy je veľmi jednoduchá, pretože nevyžaduje elektrické káble. Stačí ju umiestniť na miesto, kde bude solárny panel dostatočne exponovaný slnečnému žiareniu.
  4. Automatická prevádzka: Lampa je vybavená senzorom svetla, ktorý automaticky zapína svetlo, keď sa zníži intenzita prirodzeného svetla, teda pri západe slnka, a vypína ho pri východe slnka.
  5. Odolnosť a dlhá životnosť: Vďaka vysokokvalitným materiálom a LED technológii má lampa dlhú životnosť a je odolná voči rôznym poveternostným podmienkam.

Možnosti použitia:

  • Záhradné osvetlenie: Táto lampa je ideálna na osvetlenie záhradných chodníkov, pergol, alebo na zvýraznenie kvetinových záhonov.
  • Osvetlenie chodníkov: Vďaka svojej svetelnej teplote a svetelnému toku je ideálna na osvetlenie chodníkov alebo príjazdových ciest, čím zvyšuje bezpečnosť a orientáciu.
  • Dekoratívne osvetlenie: Okrem funkčnosti môže lampa slúžiť aj ako dekoratívny prvok, ktorý dodá vašej záhrade alebo terase moderný vzhľad.

Technické detaily:

Lampa má zabudovanú batériu, ktorá sa počas dňa dobíja cez solárny panel. Je navrhnutá tak, aby vydržala aj náročnejšie vonkajšie podmienky, vďaka čomu je ideálna na celoročné použitie. Optonica zaručuje kvalitu a spoľahlivosť svojich produktov, čo znamená, že sa môžete spoľahnúť na dlhodobú funkčnosť a nízku údržbu tejto solárnej lampy.

Záverom možno povedať, že LED solárna lampa od Optonicy je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú jednoduché a efektívne riešenie vonkajšieho osvetlenia, ktoré je zároveň šetrné k životnému prostrediu. S jej elegantným dizajnom, praktickými funkciami a dlhou životnosťou je ideálnym doplnkom pre akýkoľvek vonkajší priestor.

Farba produktuBiela
NapájanieSolárne
Svetelný tok60lm
Teplota svetla6000K
Farba svetlaStudená biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu