Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@elektrohobby.sk   +421 (0) 903 830 513

LED Solar Light - Čierna EQUIV. 0.5W Neutrálna biela

LED Solar Light - Čierna EQUIV. 0.5W Neutrálna biela

17.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 10502

Stav skladu : 0
Externý sklad : 28

LED Solar Light - Čierna EQUIV. 0.5W Neutrálna biela

LED solárne svetlo Optonica je ideálnym riešením pre vonkajšie osvetlenie s nízkou spotrebou energie. Toto svetlo v čiernej farbe má ekvivalent výkonu 0,5 W, čo ho robí vhodným pre osvetlenie menších priestorov, chodníkov, záhrad alebo terás. S príkonom iba 0,5 W poskytuje svetelný tok 60 lumenov, čo je dostatočné pre jemné osvetlenie v tme.

Toto LED svetlo vyžaruje neutrálnu bielu farbu s teplotou svetla 4500 °K, čo je ideálna farba pre vytvorenie príjemného a prirodzeného prostredia. Neutrálna biela farba osvetlenia je vhodná pre každodenné použitie, pretože neovplyvňuje farby okolitého prostredia a zaručuje dobrú viditeľnosť.

Jednou z kľúčových vlastností tohto svetla je jeho solárny panel, ktorý zabezpečuje automatické nabíjanie počas dňa pomocou slnečného žiarenia. Tento ekologický zdroj energie umožňuje svetlu fungovať bez potreby pripojenia k elektrickej sieti, čo znižuje náklady na prevádzku a je šetrné k životnému prostrediu. Po plnom nabití solárneho panelu je svetlo schopné svietiť po dobu niekoľkých hodín, čo zabezpečuje dostatočné osvetlenie počas celej noci.

LED solárne svetlo Optonica je vybavené krytím IP44, čo znamená, že je odolné voči vode a prachu. Toto krytie zaručuje dlhú životnosť svetla aj v náročných poveternostných podmienkach, ako sú dažde alebo prašné prostredie. Vďaka tomu je svetlo vhodné pre vonkajšie použitie bez obáv z poškodenia.

Dizajn tohto svetla je jednoduchý a elegantný, čo umožňuje jeho ľahké začlenenie do akéhokoľvek vonkajšieho prostredia. Čierna farba je neutrálna a decentná, čo zaručuje, že svetlo nebude rušivým prvkom vo vašom exteriéri, ale naopak, prispieva k celkovému estetickému dojmu.

Inštalácia tohto LED solárneho svetla je veľmi jednoduchá a nevyžaduje špeciálne nástroje alebo zručnosti. Svetlo je možné ľahko upevniť na stenu, plot alebo iné miesto, kde je potrebné osvetlenie. Vďaka svojej ľahkosti a kompaktným rozmerom je tiež prenosné a môže byť ľahko premiestnené podľa potreby.

Celkový prínos tohto svetla spočíva v jeho nízkej spotrebe energie, ekologickom solárnom napájaní, dlhej životnosti a jednoduchom použití. Je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá spoľahlivé a efektívne vonkajšie osvetlenie. S LED solárnym svetlom Optonica si môžete byť istí, že vaše vonkajšie priestory budú vždy dostatočne osvetlené, a to bez zbytočných nákladov na energiu alebo zložitej údržby.

Tento produkt je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú prispieť k ochrane životného prostredia, a zároveň získať kvalitné osvetlenie pre svoj exteriér.

 

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Svetelný tok60lm
Teplota svetla4500K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu